Funktioner i Norton Mobile Security

Fordele for dig:

• Beskyttelse mod digitale trusler som f.eks. potentielt skadelige apps

• Kontrolknapper, som gør det muligt at sikre dine onlineoplysninger

• Lokalisering af stjålne og bortkomne enheder, når du har brug for det

• Gendannelse og deling af kontaktoplysninger

• Et enkelt abonnement til flere enheder

Nøglefunktioner til Android-telefoner og -tablets

• System Advisor*

Advarer dig om trusler mod operativsystemet og sikkerhedscertifikater, som gør det muligt for en person med ondsidede hensigter at få adgang til enheden og dine data.

• Wi-fi-sikkerhed*

Scanner og identificerer usikre og angrebne netværk, så du kan genoprette forbindelsen til sikre netværk.

• Beskyttende antimalware-blokering* :

Forhindrer, at apps med malware og virus bliver installeret på enheden, inden du downloader fra Google Play

• App Advisor for forstyrrende adware*

Giver dig besked, hvis apps indeholder forstyrrende adware, inden du downloader fra Google Play

• Webbeskyttelse med antiphishing* :

Beskytter imod onlinesvindel ved at blokere bedrageriske websteder

• Beskyttelse mod malware :

Scanner og fjerner apps med virus, spyware og andre trusler

• Beskyttelse mod ransomware :

Beskytter mod ransomware-angreb.

• Fjernfinding :

Viser på et kort, hvor den bortkomne eller stjålne Android-enhed befinder sig

• Blokering af opkald og sms'er :

Beskytter mod irriterende uønskede opkald og mobilspam

Funktionen Opkaldsblokering kan kun bruges på enheder med Android 8.x eller tidligere.

• Advarsler om bedrageri og spam*

Identificerer og blokerer mistænkeligt spam eller svindelopkald, som du modtager på din enhed.

Funktionen Advarsler om bedrageri og spam er kun tilgængelig i USA og Indien.

• Privacy Advisor*

Scanner automatisk apps og giver dig besked om risici for fortroligheden af personlige oplysninger, inden du downloader apps fra Google Play

• Interaktivt kort over fortrolighedsrapport*

Viser, hvor i verden de personlige oplysninger kan blive delt

• Sikker surfing*

Beskytter enheden og dine personlige data mod skadelige websteder, som installerer ransomware, trojanske heste og andre trusler.

• Anti-Theft

Låser og sletter personlige oplysninger fra din forsvundne eller stjålne enhed via fjernadgang for at forhindre andre i at få adgang til dem

• Backup af kontakter

Gendanner dine kontaktoplysninger og deler dem på tværs af enhederne

• Låsning af SIM-kortet #

Låser øjeblikkeligt din telefon, hvis SIM-kortet fjernes

# Fungerer ikke for enheder med to SIM-kort

*Premium-funktioner fås ikke med den gratis version af Norton Mobile Security

Webbeskyttelsesfunktionen kræver en stabil internetforbindelse for at fungere effektivt.

Nøglefunktioner for iPhones eller iPads

• Advarsler om operativsystem :

Du bliver advaret, når operativsystemet på enheden ikke er opdateret.

• Beskyttelse på internettet :

Du bliver advaret mod skadelige websteder, før du går ind på dem.

• Wi-fi-sikkerhed :

Omfatter avanceret scanning med henblik på at identificere usikre og kompromitterede netværk, så du kan genoprette forbindelsen til sikre netværk.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v77490791_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android, iOS
Sidst ændret: 22/04/2019