Sådan retter du fejlen, hvis virusscanningen standser, før den er 100 % færdig

Genstart computeren for at rette fejlen. Hvis problemet ikke er løst, skal du køre LiveUpdate, indtil der ikke er flere opdateringer.

TRIN 1

Genstart computeren

1. Afslut alle programmer.

2. Genstart computeren.

Hvis problemet ikke er løst, når du har genstartet, skal du fortsætte til trin 2.

TRIN 2

Kør LiveUpdate

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Sikkerhed, og klik derefter på LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er færdig, skal du klikke på OK.

4. Kør LiveUpdate, indtil du ser meddelelsen: "Norton-programmet har de seneste opdateringer."

5. Afslut alle programmer, og genstart derefter computeren.

Hvis problemet ikke er løst, når du har genstartet, skal du fortsætte til trin 3.

TRIN 3

Download Norton Power Eraser, og kør en scanning (på Windows 10/8/7)

1. Download Norton Power Eraser.

2. Tryk på Ctrl + J for at åbne vinduet Downloads i browseren, og dobbeltklik på filen NPE.exe.

Hvis vinduet til kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

3. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

Hvis du allerede har accepteret licensaftalen, bliver du ikke bedt om det igen.

Norton Power Eraser holder øje med og henter automatisk en eventuel ny version.

4. I vinduet Norton Power Eraser, skal du vælge Komplet systemscanning og klikke på Kør nu.

5. Hvis du vil inkludere Rootkit-scanningen, skal du klikke på Indstillinger og under Scan- og logindstillinger, skal du aktivere indstillingen Inkluder Rootkit-scanning (kræver en genstart af computeren) og klikke på Anvend.

6. Når du bliver bedt om at genstarte computeren, skal du klikke på Genstart.

Vent på, at scanningen bliver fuldført. Følg anvisningerne på skærmen.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v59829348
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 04/03/2021