Tilpasning af firewallreglen for et program på Mac

En firewall er et sikkerhedssystem, der bruger regler til at blokere eller tillade forbindelser og dataoverførsler mellem din Mac-computer og internettet. Firewallregler styrer og beskytter din Mac-computer mod skadelige programmer og uautoriseret adgang. Firewallen kontrollerer automatisk al indkommende eller udgående trafik på din Mac-computer i overensstemmelse med disse regler.

Brug vinduet Programblokering til at tilpasse firewallreglen for et program. Brug pil op og pil ned ved siden af programnavnet til at tillade eller blokere programmets internetadgang.

Tilpasning af firewallreglen for et program

1. Gå til vinduet Programblokering, og vælg rækken med programnavnet.

2. Klik på pil op eller pil ned ved siden af programnavnet, og gør et af følgende:

• Vælg tillad for at tillade programmets internetadgang.

• Vælg bloker for at blokere programmets internetadgang.

3. Klik på Udført.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v56198041
Operativsystem Mac