Meddelelse: Der kan ikke oprettes en VPN-forbindelse. Der er opstået et problem. Prøv igen senere, eller se ofte stillede spørgsmål

Denne artikel gælder for produkterne Norton 360 24.x og Norton Secure VPN 24.x.

Afhængigt af dit produkt, skal du prøve at oprette forbindelse til en anden VPN-region for at rette dette problem. Hvis problemet stadig ikke er løst, skal du ændre indstillingerne for VPN-protokollen og prøve igen.

Vælg én af følgende muligheder, afhængigt af din enhed:

Jeg har et Norton 360-produkt

Opret forbindelse til en anden VPN-region

• Eksempel nr. 1: Hvis du befinder dig i USA, og VPN-regionen er indstillet til "Hurtigste placering", skal du oprette forbindelse til USA-regionen manuelt på fanen Forbindelse

• Eksempel nr. 2: Hvis du befinder dig i USA, og VPN-regionen allerede er valgt til "USA", skal du oprette forbindelse til den tættest beliggende anden region, "Canada" eller "Mexico"

• Eksempel nr. 3: Hvis du befinder dig i Tyskland, og VPN-regionen allerede er valgt til "Tyskland", skal du oprette forbindelse til den tættest beliggende anden region, "Schweiz" eller "Frankrig"

Skift indstillinger for VPN-protokol

VPN-protokoller er et sæt regler, der informerer om, hvordan data overføres fra din computer. Gør følgende for at vælge, hvilken protokol du ønsker at bruge:

1. Åbn dit Norton 360-produkt på dit skrivebord.

2. Klik på Privatliv på Nortons startside.

3. Klik på Åbn VPN ud for Secure VPN på siden Privatliv.

4. På siden Secure VPN skal du klikke på fanen VPN-indstillinger.

5. På fanen VPN-indstillinger kan du under Indstillinger for VPN-protokol vælge én af følgende protokoller:

• Automatisk (anbefales). Norton Secure VPN vælger som standard denne indstilling.

• WireGuard

• Mimic

• OpenVPN

Jeg har et Norton Secure VPN-produkt

Opret forbindelse til en anden VPN-region

• Eksempel nr. 1: Hvis du befinder dig i USA, og VPN-regionen er indstillet til "Hurtigste placering", skal du oprette forbindelse til USA-regionen manuelt på fanen Forbindelse under afsnittet Oversigt

• Eksempel nr. 2: Hvis du befinder dig i USA, og VPN-regionen allerede er valgt til "USA", skal du oprette forbindelse til den tættest beliggende anden region, "Canada" eller "Mexico"

• Eksempel nr. 3: Hvis du befinder dig i Tyskland, og VPN-regionen allerede er valgt til "Tyskland", skal du oprette forbindelse til den tættest beliggende anden region, "Schweiz" eller "Frankrig"

Skift indstillinger for VPN-protokol

VPN-protokoller er et sæt regler, der informerer om, hvordan data overføres fra din computer. Gør følgende for at vælge, hvilken protokol du ønsker at bruge:

1. Åbn Norton Secure VPN-appen på dit skrivebord.

2. På Nortons startside skal du under Oversigt klikke på fanen VPN-indstillinger.

3. Under Indstillinger for VPN-protokol på fanen VPN-indstillinger kan du vælge én af følgende protokoller:

• Automatisk (anbefales). Norton Secure VPN vælger som standard denne indstilling.

• WireGuard

• Mimic

• OpenVPN

Hvis problemet stadig ikke er løst, skal du reparere Norton Secure VPN-produktet.

Reparer Norton Secure VPN

1. Tryk på tasterne Windows + R for at åbne dialogboksen Kør.

2. Skriv følgende tekst, og tryk derefter på Enter:

appwiz.cpl
  3. Vælg Norton Secure VPN på listen over installerede programmer, og klik på Fjern eller Afinstaller.

4. Hvis meddelelsen Kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja.

5. I Norton-vinduet skal du klikke på Reparer for at reparere Norton-produktet.

Når reparationen er færdig, skal du klikke på Udført.

Hvis problemet stadig ikke er løst, skal du afinstallere og derefter geninstallere Norton Secure VPN-produktet.

Afinstaller og geninstaller Norton Secure VPN

1. Tryk på tasterne Windows + R for at åbne dialogboksen Kør.

2. Skriv følgende tekst, og tryk derefter på Enter:

appwiz.cpl
  3. Vælg Norton Secure VPN på listen over installerede programmer, og klik på Fjern eller Afinstaller.

4. Hvis meddelelsen Kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja.

5. Klik på Afinstaller i Norton-vinduet for at reparere Norton-produktet.

For at geninstallere Norton-produktet skal du læse Download og installer Norton Secure VPN.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v20231215133146960
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 05/03/2024