Gendan dine BullGuard-backupdata

Følg anvisningerne i denne artikel for at gendanne dine filer og data, som du tidligere har sikkerhedskopieret ved hjælp af din BullGuard-beskyttelse.

Ansvarsfraskrivelse: Værktøjet er kun beregnet til at gendanne dine BullGuard-backupdata. Vi anbefaler, at du afinstallerer værktøjet, når du har afsluttet gendannelsen.

Gendan dine BullGuard-backupdata

1. Klik på nedenstående link for at downloade BullGuard Backup Restore Tool:

Download BullGuard Backup Restore Tool

2. Når du er færdig med at downloade, skal du trykke på tasterne Ctrl + J for at åbne vinduet Downloads i din browser og dobbeltklikke på den fil, du har downloadet.

3. Klik på Ja i den viste besked.

4. Hvis vinduet Brugerkontokontrol vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

5. I installationsguiden skal du acceptere licensaftalen og følge anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen.

6. Gør følgende i vinduet BullGuard Backup Restore Tool:

• Backup-type: Vælg den placering, hvor filerne tidligere er sikkerhedskopieret.

– Hvis du vælger Lokal, skal du søge efter backup-placering.

– Hvis du vælger Dropbox, Google Drive eller OneDrive, skal du logge ind på din onlinebackup-konto og derefter gå til placeringen.

• Fundne backups: Vælg det backup-sæt, som du vil gendanne.

• Adgangsudtryk: Hvis dit backup-sæt er beskyttet med en adgangskode, skal du indtaste adgangskoden.

• Gendan til: Hvis du vil have filerne gendannet til en anden placering, skal du klikke på standardplaceringen og gennemse dine konti for at vælge en anden placering.

BullGuard Backup Restore Tool
  7. Klik på Udfør.

8. Vent, indtil gendannelsen er fuldført.

Den tid, det tager at gennemføre genoprettelsen, varierer afhængigt af størrelsen af backup-sættet.

9. Klik på OKi meddelelsenGendannelse gennemført.

Når du er færdig med at gendanne dine backupdata, kan du afinstallere værktøjet.

Afinstaller BullGuard Backup Restore Tool

1. Tryk på Windows + R for at åbne dialogboksen Kør.

2. Skriv nedenstående tekst i dialogboksen Kør, og tryk derefter på Enter:

appwiz.cpl

3. Klik på BullGuard Backup Restore Tool og derefter på Fjern eller Afinstaller på listen over installerede programmer.

4. Hvis vinduet Brugerkontokontrol vises, skal du klikke på Ja.

5. I vinduet Afinstallering af BullGuard Backup Restore Tool skal du klikke på Ja > OK.

Vi anbefaler, at du gendanner dine BullGuard-backupdata, før du overgår fra BullGuard-beskyttelse til Norton Game Optimizer. Når du har migreret til Norton Game Optimizer, kan du bruge Cloudbackup-rettighederne i dit Norton Game Optimizer-abonnement til at lave backup af dine filer og data til Nortons sikre onlineopbevaringsplads.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v20221026195749447