Du bliver gentagne gange bedt om at give Norton fuld diskadgang, når du åbner Norton på macOS 13 eller nyere

Norton beder gentagne gange om fuld diskadgang, selv hvis du allerede har givet den fuld adgang til disken på din Mac-computer. Det er et problem med operativsystemet, der opstår, når du åbner Norton-programmet, efter at du har opgraderet til macOS 13 (Ventura) eller nyere.

Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af versionen af dit operativsystem:

macOS 14 Sonoma

Hvis du har opgraderet dit operativsystem til macOS 14 Sonoma, skal du sørge for at opdatere dit operativsystem til den nyeste version (macOS Sonoma 14.2). Se detaljer om opdatering af din macOS til den nyeste version i Apple Support-artiklen .

Når du har opdateret dit operativsystem til macOS Sonoma 14.2, skal du følge nedenstående trin for at undgå at modtage gentagne Norton-anmodninger om at få fuld adgang til drevet.

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

2. I prompten Fuld diskadgang skal du klikke på Åbn indstillinger.

3. I vinduet Fuld diskadgang ved siden af Norton-systemudvidelse skal du flytte skydeknappen til Aktivér.

Mac FullDisk prompt
  4. Indtast adgangskoden til din Mac-administratorkonto eller brug Touch ID, og klik derefter på Rediger indstillinger.

5. Vend tilbage til Norton-produktvinduet, og klik på Fuldført.

macOS 13 Ventura

Hvis du har opgraderet operativsystemet til macOS 13 Ventura, skal du fjerne Norton-systemudvidelsen og aktivere den igen. Dette skulle gerne løse problemet med gentagne anmodninger fra Norton om at få fuld diskadgang.

Sørg for at lukke dit Norton-produkt, hvis det er allerede er åbnet på din Mac-computer, før du følger nedenstående trin.
  1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

2. I prompten Fuld diskadgang skal du klikke på Åbn indstillinger.

3. I vinduet Fuld diskadgang skal du vælge Norton-systemudvidelser på listen og klikke på minusikonet Mac DFA remove nederst.

Mac FAD prompt
  4. Indtast adgangskoden til din Mac-administratorkonto eller brug Touch ID, og klik derefter på Rediger indstillinger.

Norton-systemudvidelser føjes til listen igen med skydeknappen slået fra i vinduet Fuld diskadgang. Fortsæt med nedenstående trin, selv hvis Norton-systemudvidelser ikke findes på listen.
  5. Luk vinduet Systemindstillinger.

6. Luk dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder, og åbn det igen.

7. Klik på Åbn indstillinger i prompten Fuld diskadgang.

8. I vinduet Fuld diskadgang ved siden af Norton-systemudvidelse skal du flytte skydeknappen til Aktivér.

9. Indtast adgangskoden til din Mac-administratorkonto eller brug Touch ID, og klik derefter på Rediger indstillinger.

10. Vend tilbage til Norton-produktvinduet, og klik på Fuldført.

Ansvarsfraskrivelse: Vi er ikke ansvarlig for pålideligheden af data, meninger, råd eller udtalelser fra tredjepartswebsteder. Vi tilbyder udelukkende disse links for at gøre det nemmere for dig. Selvom vi medtager sådanne link, betyder det ikke, at vi støtter, anbefaler eller accepterer ansvar for indholdet på sådanne websteder.

Video: Sådan løser du problemet med gentagne anmodninger fra Norton om at få fuld adgang til drevet

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v20221020120926278
Operativsystem Mac
Sidst ændret: 17/12/2023