Løs gentagne Norton-anmodninger om fuld diskadgang, når du åbner Norton på macOS 13

Norton-produktet beder dig gentagne gange om at tillade og aktivere fuld diskadgang, selv efter at du har aktiveret det på din Mac-computer. Det er et problem med operativsystemet, der opstår, når du åbner dit eksisterende Norton-produkt, efter at du har opgraderet dit operativsystem til macOS 13 (Ventura).

Hvis du vil undgå at modtage disse Norton-anmodninger om fuld diskadgang, skal du fjerne og aktivere Norton-systemudvidelser igen.

Sørg for at lukke dit Norton-produkt, hvis det er allerede er åbnet på din Mac-computer, før du følger nedenstående trin.
  1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

2. I prompten Fuld diskadgang skal du klikke på Åbn indstillinger.

3. I vinduet Fuld diskadgang skal du vælge Norton-systemudvidelser på listen og klikke på minusikonet Mac DFA remove nederst.

Mac FAD prompt
  4. Indtast adgangskoden til din Mac-administratorkonto eller brug Touch ID, og klik derefter på Rediger indstillinger.

Norton-systemudvidelser føjes til listen igen med skydeknappen slået fra i vinduet Fuld diskadgang. Fortsæt med nedenstående trin, selv hvis Norton-systemudvidelser ikke findes på listen.
  5. Luk vinduet Systemindstillinger.

6. Luk dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder, og åbn det igen.

7. Klik på Åbn indstillinger i prompten Fuld diskadgang.

8. I vinduet Fuld diskadgang ved siden af Norton-systemudvidelse skal du flytte skydeknappen til Aktivér.

9. Indtast adgangskoden til din Mac-administratorkonto eller brug Touch ID, og klik derefter på Rediger indstillinger.

10. Vend tilbage til Norton-produktvinduet, og klik på Fuldført.

Video: Sådan løser du problemet med gentagne anmodninger fra Norton om at få fuld adgang til drevet

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v20221020120926278
Operativsystem Mac
Sidst ændret: 15/11/2022