Overfør din BullGuard-beskyttelse til Norton

Migrering af din BullGuard-beskyttelse til Norton sker automatisk. Din beskyttelse fortsætter uafbrudt under og efter migreringen. Hvis du stadig har BullGuard-beskyttelse, kan du følge instruktionerne i denne artikel for manuelt at overføre beskyttelsen til Norton Game Optimizer.

Du kan overføre din BullGuard-beskyttelse ved at følge disse fire trin:

1. Bekræft, at du har et Norton Game Optimizer-abonnement

2. Afinstaller BullGuard-produktet

3. Genstart enheden

4. Download og installer din Norton-beskyttelse

Bekræft tilgængeligheden af Norton Game Optimizer-abonnementet på din Norton-konto

Din BullGuard-konto er allerede overført til Norton. Du kan bruge dine legitimationsoplysninger til BullGuard-kontoen til at logge ind på din Norton-konto og tjekke, om dit Norton Game Optimizer-abonnement er tilgængeligt.

Hvis du bruger et brugernavn til din BullGuard-konto, skal du tilføje '@bullguard.com' til det brugernavn, når du angiver din mailadresse.
  1. Start browseren, og åbn følgende URL-adresse:

https://my.norton.com

2. Klik på Log ind.

3. Indtast dine legitimationsoplysninger til Norton-kontoen, og klik på Log ind.

Hvis du har problemer med at få adgang til din Norton-konto, skal du kontakte Kundeservice og support og have dit produkts serienummer parat. Læs mere under Meddelelse: "Har du problemer med at logge ind?", mens du overfører BullGuard-beskyttelsen til Norton.

4. Hold markøren hen over dit profilnavn i øverste højre hjørne, og klik derefter på Mine abonnementer i den menu, der vises.

5. På siden Mine abonnementer skal du bekræfte, at dit Norton Game Optimizer-abonnement er angivet.

6. Kontakt Norton Kundeservice og support, hvis du ikke kan se dit Norton Game Optimizer-abonnement.

Afinstaller BullGuard-sikkerhedsproduktet

Hvis BullGuard-produktet er installeret på flere enheder, skal du sørge for at afinstallere det på alle dine enheder.

Jeg har en Windows-PC

1. Tryk på tasterne Windows + R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Skriv følgende tekst i dialogboksen Kør, og tryk på Enter:

appwiz.cpl
  3. Vælg dit BullGuard-produkt på listen over installerede programmer, og klik derefter på Fjern eller Afinstaller.

4. Hvis vinduet Kontrol af brugerkonto vises, skal du klikke på Ja.

5. Følg anvisningerne på skærmen.

Jeg har en Mac-enhed

1. Klik på skrivebordet eller på ikonet Finder under Dock for at åbne Finder.

2. Klik på Programmer i venstre side.

3. Vælg BullGuard-produktikonet på listen over programmer, og træk det til Papirkurv.

Jeg har en iPhone/iPad

1. Hold ikonet BullGuard VPNstartskærmen nede, indtil det vibrerer.

2. Tryk på X øverst til venstre på app-ikonet.

3. Tryk på Slet for at bekræfte.

Jeg har en Android-telefon

1. Gå til Indstillinger på startskærmen.

2. I menuen Indstillinger skal du navigere til Apps > Administrer apps.

3. Tryk på BullGuard VPN på listen over apps.

4. Tryk på Afinstaller.

5. Tryk på OK for at bekræfte.

6. Tryk på OK, når afinstallationen er færdig.

Genstart enheden

Hvis afinstallationen blev gennemført uden en genstart af enheden, skal du genstarte enheden manuelt.

En genstart sikrer, at der ikke er spor efter afinstallerede produkter/apps.

Download og installer din Norton-beskyttelse

Download og installer Norton-sikkerhedsproduktet på en enhed med Windows

1. Besøg my.Norton.com, og log ind på din Norton-konto ved hjælp af mailadressen og adgangskoden.

2. Gå til portalen Mit Norton, og klik på Download. På siden Kom godt i gang skal du derefter klikke på Acceptér og download.

3. Når programmet er downloadet, skal du køre installationsprogrammet i browseren. Tryk på Ctrl + J for at åbne mappen Downloads i browseren og dobbeltklikke på filen, som du har downloadet.

4. Hvis vinduet Kontrol af brugerkonto vises, skal du klikke på Fortsæt/Ja og følge anvisningerne på skærmen.

Download og installer Norton-beskyttelse på Mac-computer

1. Besøg my.Norton.com, og log ind på din Norton-konto ved hjælp af mailadressen og adgangskoden.

2. Gå til portalen Mit Norton, og klik på Download. På siden Kom godt i gang skal du derefter klikke på Acceptér og download.

3. Inden du installerer, anbefaler vi, at du klikker på Norton-licensaftale og læser din produktlicensaftale.

4. Læs Download og installer dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder på Mac for at få yderligere oplysninger om installation.

For at få den nyeste Norton-produktversion skal du sikre dig, at du bruger Mac OS X 10.10.x eller nyere.

Download og installer Norton-beskyttelse på Android

1. Åbn din Play Store-app, og søg efter Norton 360.

2. På Norton 360-app-skærmen, skal du trykke på Installer > Åbn.

3. Læs og accepter licens- og serviceaftalen, accepter vores generelle fortrolighedserklæring, og tryk derefter på Log ind.

4. Indtast mailadressen og adgangskoden til din Norton-konto, og tryk derefter på Log ind.

5. Vent på, at aktiveringen bliver fuldført. Norton 360-appinstallationen er nu afsluttet.

Hvis du oplever problemer med installationen af Norton 360-appen, skal du kontrollere, at den nyeste version af appen Google Play og alle de nyeste systemopdateringer er installeret på enheden.

Download og installer Norton-beskyttelse på iPhone eller iPad

1. Åbn din App Store-app, og søg efter Norton 360.

2. Tryk på Hent > Installer > Udført.

3. Hvis du bruger en iPad, skal du trykke på Installer på iPad og følge anvisningerne på skærmen.

4. Tryk på Åbn for at starte Norton 360-appen, når den er downloadet.

5. Læs og accepter Licens- og serviceaftale, anerkend voresGlobale fortrolighedserklæring, og tryk derefter påFortsæt.

6. Indtast mailadressen og adgangskoden til din konto, og tryk derefter på Log på.

7. Vent på, at aktiveringen bliver fuldført. Norton 360-appinstallationen er nu afsluttet.

Video: Overførsel af din BullGuard-beskyttelse til Norton

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v20220926173300913
Operativsystem Android;Mac;Windows;iOS
Sidst ændret: 15/02/2024