Meddelelse: "Har du problemer med at logge på?" mens du migrerer BullGuard-beskyttelse til Norton

Vi har opdaget, at du ikke har en kontakt-mailadresse tilknyttet din BullGuard-konto. Du skal bruge en gyldig mailadresse for at få adgang til din Norton-konto.

Hvis du har brugt et login-brugernavn til din BullGuard-konto, kan du prøve at føje "@bullguard.com" til brugernavnet i feltet for mailadresse.

Hvis problemet stadig ikke er løst, skal du følge anvisningerne nedenfor for at løse det.

Kontakt Norton Support, og hav produktets serienummer parat

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

2. I vinduet Mit Norton skal du ved siden af Sikkerhed til digitale enheder klikke på Åbn.

3. I Norton-produktets hovedvindue skal du klikke på Hjælp > Om.

4. Notér produktets serienummer.

5. Kontakt Kundeservice og support, og angiv dette serienummer.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v20220823170220838
Operativsystem Windows