Ofte stillede spørgsmål: Overførsel af din BullGuard-beskyttelse til Norton

Vi sælger og yder ikke længere support til BullGuard-produkter og -tjenester. Vi har overført dit BullGuard-abonnement til Norton.

For at hjælpe dig er her nogle ofte stillede spørgsmål om denne overførsel:

Jeg kan stadig se BullGuard-appen på min enhed. Hvordan overfører jeg min konto til Norton?

Selv om overførslen til Norton er indstillet til at være automatisk, sker det i nogle tilfælde ikke. Hvis du stadig har BullGuard-beskyttelse, anbefaler vi, at du hurtigst muligt overfører beskyttelsen til Norton manuelt. Se en vejledning i Overfør din BullGuard-beskyttelse til Norton.

Hvad skal jeg gøre som nuværende BullGuard-kunde?

Vi har overført dit BullGuard-abonnement til Norton. Overførslen til Norton sker automatisk, og din beskyttelse fortsætter uden afbrydelser i hele abonnementsperioden.

Hvis du stadig har BullGuard-beskyttelse, anbefaler vi, at du hurtigst muligt overfører beskyttelsen til Norton. Se en vejledning i Overfør din BullGuard-beskyttelse til Norton.

Bemærk: Hvis du har sikkerhedskopieret data med BullGuard, anbefaler vi, at du først gendanner dine BullGuard-sikkerhedsdata og derefter fortsætter med overførslen.

Vil min BullGuard-kundekonto fortsat være tilgængelig med denne ændring?

Din BullGuard-konto er allerede overført til Norton. Du vil kunne logge ind på Norton-kontoen med dine eksisterende BullGuard-oplysninger.

Hvis du har brugt et brugernavn til din BullGuard-konto, skal du føje "@bullguard.com" til brugernavnet, når du indtaster det i mailadressefeltet for at få adgang til din Norton-konto.

Hvis mit produkt eller min tjeneste overføres til Norton, vil mine data så stadig blive beskyttet og håndteret på samme måde?

Vi har forpligtet os til gennemsigtighed, når det drejer sig om dine personlige data. Vi behandler personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Vi sælger, deler, leaser eller udlejer ikke dine personlige data til tredjeparter mod betaling eller anden værdifuld modydelse.

Har Norton-produkter og -tjenester den samme sikkerhedsbeskyttelse som BullGuard?

Ja. Norton-teknologien blokerer hver dag millioner af cybertrusler og giver realtidsbekyttelse mod eksisterende og nye trusler, der kan bringe dine personlige oplysninger i fare. Norton har fire årtiers erfaring inden for forbrugercybersikkerhed.

Klik her for at få mere at vide om Norton og dets produkter.

Hvad er der sket med BullGuards mail- og chat-support? Jeg kan ikke længere se Support-siderne.

Vi yder ikke længere support til BullGuard-produkter og -tjenester. Dit nuværende BullGuard-abonnement vil blive overført til et tilsvarende Norton-produkt til samme pris som dit BullGuard-abonnement.

De ofte stillede spørgsmål på denne side hjælper med at besvare nogle af de mest almindelige spørgsmål vedrørende dit nuværende BullGuard-abonnement.

Kontakt Kundeservice og support for at få mere hjælp.

Hvorfor kan jeg ikke få adgang til min Norton-konto?

Hvis du har brugt et brugernavn til din BullGuard-konto, skal du føje "@bullguard.com" til brugernavnet, når du indtaster det i mailadressefeltet under åbning af din Norton-konto. Hvis du stadig har problemer med at få adgang til din Norton-konto, kan du se Meddelelse: "Har du problemer med at logge ind?" mens du overfører BullGuard-beskyttelsen til Norton.

Jeg kan ikke finde Norton GO-abonnementet på min Norton-konto

Kontakt Norton Kundeservice og support, hvis du ikke kan se dit Norton GO-abonnement på din Norton-konto.

Hvordan får jeg adgang til mine BullGuard-backupfiler og -data?

Du skal gendanne dine filer og data, som du har sikkerhedskopieret med din BullGuard-beskyttelse, manuelt. Se en vejledning i Gendan dine BullGuard-backupdata.

Efter gendannelsen kan du bruge Cloudbackup-funktionen i dit Norton Game Optimizer-abonnement til at tage backup af dine filer og data og gemme den i Nortons onlinebackuplager.

Jeg brugte BullGuard VPN tidligere. Men den virker ikke længere. Hvordan kan jeg bruge dens funktioner nu?

Dit BullGuard-abonnement er blevet flyttet over til Norton Game Optimizer. For at bruge din nye Norton Game Optimizer VPN (som erstatter din eksisterende BullGuard VPN) skal du gå ind på Mit Norton-portalen og downloade VPN-klienten til det operativsystem, du bruger.

Hvis der opstår problemer, skal du kontakte Nortons Kundeservice og support.

Jeg brugte BullGuards identitetsbeskyttelse tidligere. Hvordan kan jeg bruge dens funktioner nu?

BullGuards identitetsbeskyttelse følger med i min BullGuard-løsning

Dit BullGuard-abonnement er blevet flyttet over til Norton Game Optimizer. For at bruge den nye Identitetsbeskyttelse skal du gå ind på Mit Norton-portalen og følge anvisningerne der.

Hvis der opstår problemer, skal du kontakte Nortons Kundeservice og support.

Jeg har BullGuards identitetsbeskyttelse som et separat produkt

Vi har sendt dig en mail med en kampagnekode. I mailen finder du oplysninger om, hvordan du kommer videre. Hvis du ikke kan finde mailen i din indbakke, så prøv at tjekke spammappen.

Hvis der opstår problemer, skal du kontakte Nortons Kundeservice og support.

Jeg brugte BullGuard Mobile Security før, men den virker ikke længere. Hvordan kan jeg bruge dens funktioner nu?

BullGuard Mobile Security følger med i min BullGuard-løsning

Dit BullGuard-abonnement er blevet flyttet over til Norton Game Optimizer. For at bruge den nye mobilbeskyttelsesfunktion skal du gå ind på Mit Norton-portalen og følge anvisningerne der.

Hvis der opstår problemer, skal du kontakte Nortons Kundeservice og support.

Jeg har BullGuard Mobile Security som et separat produkt

Vi har sendt dig en mail med en kampagnekode. I mailen finder du oplysninger om, hvordan du kommer videre. Hvis du ikke kan finde mailen i din indbakke, så prøv at tjekke spammappen.

Hvis der opstår problemer, skal du kontakte Nortons Kundeservice og support.

Jeg har købt et BullGuard-produkt i en butik, og jeg kan ikke aktivere det. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du har en ubrugt produktnøgle, som du har købt i en butik, skal du kontakte Nortons Kundeservice og support.

Vil mit BullGuard-abonnement stadig blive fornyet automatisk?

Ja. Hvis du har et BullGuard-abonnement med automatisk fornyelse, overføres det til et tilsvarende Norton-abonnement med automatisk fornyelse til samme pris som dit BullGuard-abonnement Du kan være sikker på, at din beskyttelse vil fortsætte uden afbrydelser i hele din abonnementsperiode.

Abonnementets varighed ændres heller ikke – al resterende tid på dit nuværende abonnement bevares og overføres til dit Norton-abonnement.

Hvis du stadig har BullGuard-beskyttelse, anbefaler vi, at du hurtigst muligt overfører beskyttelsen til Norton. Se en vejledning i Overfør din BullGuard-beskyttelse til Norton. Dit Norton-abonnement fornys automatisk, så længe dine faktureringsoplysninger er opdaterede på my.norton.com.

Mit BullGuard-abonnement blev fornyet automatisk Hvad skal jeg gøre?

De fleste af vores tjenester tilbydes som automatisk fornyelse af abonnementer for at hjælpe vores kunder med at undgå bortfald i deres service. Med et automatisk fornyende abonnement har du kontinuerlig adgang til din service uden at skulle bekymre dig om udløbsdatoer.

Dit nuværende BullGuard-abonnement vil blive overført til et tilsvarende Norton-produkt til samme pris som dit BullGuard-abonnement. Vi anbefaler, at du skifter til Norton. Se en vejledning i Overfør din BullGuard-beskyttelse til Norton.

Jeg vil have pengene tilbage. Hvad skal jeg gøre?

De fleste af vores tjenester tilbydes som automatisk fornyelse af abonnementer for at hjælpe vores kunder med at undgå bortfald i deres service. Med et automatisk fornyende abonnement har du kontinuerlig adgang til din service uden at skulle bekymre dig om udløbsdatoer.

Hvis du er blevet opkrævet betaling for den årlige fornyelse af dit BullGuard-abonnement og ikke ønsker at skifte til Norton, skal du kontakte Kundeservice og support.

Hvis du vil vide mere om vores refusionspolitik, kan du læse Nortons Annullerings- og refusionspolitik.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v20220725124626886
Operativsystem Android;Mac;Windows;iOS
Sidst ændret: 18/12/2023