Ofte stillede spørgsmål: Overførsel af din BullGuard-beskyttelse til Norton

For nylig blev BullGuard-brandet, -produkterne og -tjenesterne en del af NortonLifeLock, der er en global leder inden for forbrugernes cybersikkerhed sammen med mærker som Norton og Avira.

Nu overgår BullGuard-produkter og -tjenester til Norton, hvilket betyder, at folk overalt kan få gavn af den prisbelønnede Norton-beskyttelse.

Med denne ændring er vi stoppet med at sælge BullGuard-produkter og -tjenester, og vi vil ikke længere understøtte BullGuard-produkter efter denne overgang.

I løbet af de kommende måneder vil BullGuard-kunder få mulighed for at migrere til et mere robust Norton-produkt uden ekstra omkostninger.

Jeg ønsker at købe et BullGuard-produkt/en BullGuard-tjeneste, men jeg finder kun Norton-produkter/-tjenester. Hvad går det ud på?

Fra den 25. juli 2022 er BullGuard-produkter og -tjenester ikke længere tilgængelige til salg. Vi inviterer dig til at møde Norton – det førende mærke inden for cybersikkerhed verden over.*

Millioner af mennesker over hele verden stoler på Norton, som har en solid portefølje af produkter og tjenester, der hjælper dig med at holde dig cybersikker.

Flere oplysninger

*Globale data baseret på en onlineundersøgelse af 11.379 voksne i 14 lande foretaget af Savanta:MSI på vegne af NortonLifeLock, oktober 2021.

Hvorfor skal jeg købe Nortons produkter eller tjenester?

Norton er det førende mærke inden for cybersikkerhed på verdensplan – millioner af mennesker over hele verden har tillid til Norton – og tilbyder en prisvindende portefølje af produkter og tjenester, der hjælper dig med at holde dig sikker på internettet.* Nogle af de bedste BullGuard-funktioner findes nu også i nogle af Norton-produkterne.

Du kan finde alle produktoplysninger på siden Norton-produkter og -tjenester.

*Globale data baseret på en onlineundersøgelse af 11.379 voksne i 14 lande foretaget af Savanta:MSI på vegne af NortonLifeLock, oktober 2021.

Jeg kan ikke længere finde mit BullGuard-produkt. Hvor blev det af?

Produktikonet er ændret fra BullGuard-logoet til Norton-logoet.

Hold øje med dette ikon på din enhed: Norton logo

Har mine enheder stadig beskyttelse fra BullGuard?

Dit BullGuard-abonnement og -produkt bliver overført til Norton. Med denne overgang vil din beskyttelse fortsætte uden afbrydelser. I de tilfælde, hvor der er behov for handling fra din side, skal du være opmærksom på en e-mail fra os, som beskriver de yderligere skridt.

Jeg har hørt, at BullGuard-produkter/-tjenester muligvis vil blive nedlagt. Hvad skal jeg gøre som nuværende BullGuard-kunde?

Migreringen til Norton sker automatisk, og din beskyttelse fortsætter uden afbrydelser. I de tilfælde, hvor der er behov for handling fra din side, skal du være opmærksom på en e-mail fra os, som beskriver de yderligere skridt.

Vil min BullGuard-kundekonto fortsat være tilgængelig med denne ændring?

Du får automatisk en ny Norton-konto – du skal ikke foretage dig yderligere.

Du vil kunne logge ind på Norton-kontoen med dine eksisterende BullGuard-oplysninger.

Vil mit nuværende BullGuard-abonnement stadig kunne fornyes, eller vil jeg kunne ændre det til et andet BullGuard-abonnement?

Dit nuværende BullGuard-abonnement vil blive migreret til et bedre Norton-produkt til samme pris som dit tidligere abonnement Du kan være sikker på, at din beskyttelse vil fortsætte uden afbrydelser. Abonnementets varighed ændres heller ikke – al resterende tid på dit nuværende abonnement bevares og overføres til dit nye Norton-abonnement.

Vil mit BullGuard-abonnement stadig blive fornyet automatisk?

Dit nuværende BullGuard-abonnement vil blive migreret til et bedre Norton-produkt til samme pris som dit tidligere abonnement Du kan være sikker på, at din beskyttelse vil fortsætte uden afbrydelser.

Abonnementets varighed ændres heller ikke – al resterende tid på dit nuværende abonnement bevares og overføres til dit nye Norton-abonnement.

Dit Norton-abonnement fornyes automatisk, så længe dine faktureringsoplysninger er opdaterede på my.norton.com.

Hvis mit produkt eller min tjeneste ændres til Norton, vil mine data så stadig blive beskyttet og behandlet på samme måde?

NortonLifeLock og BullGuard har forpligtet sig til at give dig gennemsigtighed, når det drejer sig om dine personlige data Vi behandler personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Vi sælger, deler, leaser eller udlejer ikke dine personlige data til tredjeparter mod betaling eller anden værdifuld modydelse.

Har Norton-produkter og -tjenester den samme sikkerhedsbeskyttelse som BullGuard?

Ja. Norton-teknologien blokerer hver dag millioner af cybertrusler og giver realtidsbekyttelse mod eksisterende og nye trusler, der kan bringe dine personlige oplysninger i fare. Norton har fire årtiers erfaring inden for forbrugercybersikkerhed.

Du kan få mere at vide om Norton og dets produkter ved at klikke her.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v20220725124626886
Operativsystem Android;Mac;Windows;iOS
Sidst ændret: 29/08/2022