Løs problem med gentagne advarsler om programblokering i Norton til Mac

I vinduet Forbindelsesblokering kan du angive programmer, porte, tjenester og IP-adresser, som må oprette forbindelse til og fra din Mac-computer. Firewallen bruger de angivne adgangsindstillinger til at tillade eller blokere forsøg på at oprette forbindelse via program, tjeneste eller fra en IP-adresse.

Når et program eller en tjeneste forsøger at oprette forbindelse til din computer via internettet, giver Norton dig besked og spørger, om du vil tillade eller blokere for programmet eller tjenesten.

• Hvis anmodningen om at oprette forbindelse kommer fra et kendt program eller en tjeneste, du stoler på, kan du tillade oprettelsen af forbindelse.

• Hvis du ikke er sikker på, hvor anmodningen om at oprette forbindelse kommer fra, kan du klikke på Detaljer i beskedvinduet for at se flere oplysninger om forbindelsen.

Du kan derefter vælge at tillade eller blokere anmodningen om at oprette forbindelse.

Dine konfigurerede indstillinger for Forbindelsesblokering gælder specielt for den valgte netværksplacering. Hvis du har ændret dit netværk, modtager du muligvis forbindelsesblokeringsadvarslen igen. Vælg Tillad eller Bloker i advarselsvinduet for forbindelsesblokeringer.

I visse tilfælde ignoreres forbindelsesblokeringsreglen for et program, og dette resulterer i gentagne advarsler om forbindelsesblokering. Du kan løse problemet ved at opdatere Norton-programmet til den seneste version. Hvis problemet fortsætter, skal du fjerne og tilføje forbindelsesblokeringsreglen igen.

TRIN 1

Kør LiveUpdate

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på LiveUpdate i Norton -hovedvinduet.

3. Kør LiveUpdate, indtil der ikke er flere opdateringer til Norton-programmet.

4. Genstart Mac-computer, hvis du bliver bedt om det.

TRIN 2

Fjern forbindelsesblokeringsreglen

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. I Norton-hovedvinduet skal du klikke på Avanceret eller Indstillinger.

3. Klik på Firewall i venstre rude.

4. I højre rude ud for Forbindelsesblokering, skal du klikke på indstillingsikonet .

5. Vælg det program, som Norton-advarslen vises for, på programlisten i vinduet Forbindelsesblokering.

6. Klik på Fjern.

7. Klik på Fjern i bekræftelsesvinduet.

8. Klik på Udført.

9. Luk alle programmer, og genstart Mac-computeren.

TRIN 3

Konfigurer en ny programblokeringsregel

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. I Norton-hovedvinduet skal du klikke på Avanceret eller Indstillinger.

3. Klik på Firewall i venstre rude.

4. I højre rude ud for Forbindelsesblokering, skal du klikke på indstillingsikonet .

5. I vinduet Forbindelsesblokering skal du klikke på Tilføj program.

6. Vælg det ønskede program i vinduet Vælg program.

Hvis det ønskede program ikke vises på listen, skal du klikke på Andet for at søge efter programmet.

7. Klik på Vælg.

Det program, du tilføjede, vises i vinduet Forbindelsesblokering og har adgangsindstillingen sat som "tillad". Hvis du vil blokere programmet, skal du klikke på Tillad ud for programnavnet og vælge bloker.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v137832125
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 12/02/2021