Meddelelse: "Opdatering mislykkedes: Prøv igen, eller klik på Detaljer for at få flere oplysninger." i Norton til Mac

Problemet kan løses ved at lukke alle programmer, genstarte Mac-computeren og derefter opdatere Norton.

Hvis problemet stadig opstår, skal du afinstallere og geninstallere Norton.

TRIN 1

Afinstallation af Norton-sikkerhed til digitale enheder

Før du følger nedenstående trin, skal du sørge for at lukke dit Norton-program, hvis det er åbent.

1. Klik på Finder -ikonet i Dock på din Mac-computer, og klik derefter på Programmer i venstre side af afsnittet Favoritter.

2. Find Norton-programikonet, og træk det til papirkurven.

3. Klik på Fortsæt for at give Norton tilladelse til at fjerne systemudvidelsen.

4. Skriv adgangskoden til administratorkontoen, når du bliver bedt om det, og klik på OK.

5. Klik på Afinstaller i det viste vindue.

6. Skriv adgangskoden til administratorkontoen, når du bliver bedt om det, og klik på Installationshjælp.

7. Klik på Genstart nu.

TRIN 2

Download og kør RemoveNortonMacFiles som administrator

RemoveNortonMacFiles fjerner alle mapper, der er oprettet af Norton-installationsprogrammer og alle filerne i disse mapper, herunder alle de filer, som du har oprettet.

1. Download filen RemoveNortonMacFiles.zip.

2. Klik på Finder -ikonet i Dock.

3. I vinduet Finder skal du klikke på Downloads i venstre rude under Favoritter.

4. Benyt en af følgende muligheder:

• Hvis du har downloadet filen vha. Safari-browseren, skal du åbne mappen RemoveNortonMacFiles.

• Hvis du har downloadet filen vha. browserne Mozilla Firefox eller Google Chrome, skal du dobbeltklikke på filen RemoveNortonMacFiles.zip for at pakke filerne ud og derefter åbne mappen RemoveNortonMacFiles.

5. I mappen RemoveNortonMacFiles.command skal du control-klikke på filen RemoveNortonMacFiles.command og derefter klikke på Åbn med > Terminal (standard).

Hvis du vil køre værktøjet, skal du være logget på med en administratorkonto, og adgangskoden må ikke være tom.

6. I vinduet Terminal skal du indtaste administratoradgangskoden og trykke på retur.

Tegnene vises ikke under indtastningen af adgangskode.

7. Hvis du vil fjerne alle Norton-filer og mapper, skal du indtaste 1.

Hvis du vil afslutte RemoveNortonMacFiles uden at fjerne filer, skal du indtaste 2.

8. Tryk på retur.

Værktøjet RemoveNortonMacFiles fjerner alle Norton-filer.

9. Når værktøjet RemoveNortonMacFiles er færdig med at fjerne Norton-filerne, skal du i vinduet Terminal indtaste y og trykke på Retur for at genstarte Mac-computeren.

Inden du trykker på Retur, skal du sørge for at gemme eventuelle filer, du har åbne i andre programmer.

TRIN 3

Download Norton sikkerhed til digitale enheder

Mac-versionen af Norton 8.x eller nyere kan kun installeres på Mac OS X 10.10.x eller nyere.

1. Log ind på din konto.

2. Indtast din mailadresse og adgangskode til Norton, og klik på Log på.

Hvis du ikke kan huske adgangskoden til din Norton-konto, skal du klikke på Har du glemt dit brugernavn eller din adgangskode? og følge anvisningerne på skærmen for at gendanne adgangskoden.

3. I portalen Mit Norton skal du klikke på Download.

4. På siden Kom godt i gang skal du klikke på Acceptér og download.

5. Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af operativsystemet:

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v135649635
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 17/11/2020