Aktivér Norton Safe Web App-udvidelse i Safari

Før du installerer Norton Safe Web-appudvidelsen, skal du sørge for, at du har følgende understøttede versioner:

• MacOS 10.14.4 med Safari 13 eller nyere

• MacOS 10.13.6 med Safari 12 eller nyere

Aktivering af Norton Safe Web App-udvidelse

1. Når du starter Norton Safe Web App for første gang, føres du til hjemmesiden Norton Safe Web App.

2. Klik på Start nu for at åbne vinduet Aktivér udvidelse.

Du kan også se vinduet Aktiver udvidelse ved at lukke og genstarte Norton Safe Web Appen.

3. Klik på Åbn Safari-præferencer i Norton Safe Web-appen for at åbne vinduet Udvidelse.

4. Følg instruktionerne på skærmen Udvidelser for at installere eller aktivere Norton Safe Web-udvidelsen.

Når Norton Safe Web App-udvidelsen er aktiveret, navigeres du til i app-vinduet Du er klar.

5. Klik på Luk app i vinduet Du er klar for at lukke Norton Safe Web App-udvidelsen.

Hvis du ikke ser skærmen Aktiver udvidelser efter genstart af Norton Safe Web Plus-appen, kan udvidelsen muligvis allerede være installeret i din Safari 12-browser.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v133925048
Operativsystem Mac OS X