Aktivér Norton Safe Web Plus App-udvidelsen i Safari

Før du installerer og aktiverer Norton Safe Web Plus-appudvidelsen, skal du sørge for, at du har følgende understøttede versioner:

• MacOS 10.13.6 eller nyere

Aktivér Norton Safe Web Plus App-udvidelse i Safari

1. Når du starter Norton Safe Web Plus App for første gang, føres du til hjemmesiden Norton Safe Web Plus app .

2. Klik på Opsætning for at åbne vinduet Slå udvidelse til.

Du kan også se vinduet Aktiver udvidelser ved at lukke og genstarte Norton Safe Web Plus App'en.

3. Klik på Åbn Safari-præferencer i Norton Safe Web Plus-appen for at åbne vinduet Udvidelse.

4. Følg instruktionerne på skærmen Udvidelser for at installere eller aktivere Norton Safe Web- og Norton Password Manager-udvidelserne.

Når begge udvidelser er aktiveret, navigeres du til app-vinduetDu er klar.

5. Klik på vinduetDu er klar, og klik påfortsæt for at navigere til Norton-kontosiden.

• Hvis du har en Norton-konto, skal du i vinduet Velkommen til NortonLifeLock angive legitimationsoplysningerne og klikke på Log på.

• Hvis du ikke har en Norton-konto, skal du klikke på Opret en ny konto og følge instruktionerne for at oprette en ny Norton-konto.

Hvis du ikke ser skærmen Aktivér udvidelser efter genstart af Norton Safe Web Plus-appen, kan dine Safari-appudvidelser (Norton Safe Web og Norton Password Manager) muligvis allerede være aktiveret i din Safari 12-browser.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v133924639
Operativsystem Mac
Sidst ændret: 06/12/2023