Norton Safe Web Plus-appudvidelse til Safari

Norton Safe Web Plus tilbyder både Norton Safe Web og Norton Password Manager-funktioner i Safari-browseren. Norton Safe Web advarer dig sammen med Safari om at besøge potentielt farlige websteder og beskytter dig mod skadelig aktivitet. Norton Password Manager hjælper dig med at beskytte alle dine online konti. Det fungerer med Safari og sørger for de værktøjer, du har brug for, til at oprette, gemme og administrere alle dine brugernavne, adgangskoder, kreditkortoplysninger og andre følsomme oplysninger online sikkert i din egen krypterede, cloud-baserede boks.

Funktionerne i Norton Safe Web
  • Hjælper med at beskytte dig mod at besøge farlige websteder ved hjælp af Nortons risikoanalyseteknologi af websteder.

• Antiphishing-registrering hjælper med at blokere websteder, som foregiver at være legitime tjenester, men som vil stjæle dine oplysninger.

Funktion of Norton Password Manager
  • Sikker boks: Sikker opbevaring af loginoplysninger m.m. i en privat onlineboks. Det er ikke længere nødvendigt at skulle huske mange brugernavne og adgangskoder.

• Synkroniser dine data: Hold adgangskoder synkroniseret på tværs af dine computere, mobilenheder og browsere.

• Adgangskodegenerator: hjælper med at oprette nye adgangskoder, der er svære at bryde.

• Indstillinger: kontrollerer hvordan din Safari-udvidelse fungerer.

Understøttet operativsystem

• MacOS 10.13.6 eller nyere

Download og installér Norton Safe Web Plus Safari-app udvidelse fra Norton for Mac

1. I dit Norton for Mac-produkt skal du klikke på Download i advarselsmeddelelsen.

2. I den downloadede app skal du klikke på Hent og derefter på Installér app.

3. Indtast dine Apple ID-legitimationsoplysninger, og følg instruktionerne på skærmen for at installere Norton Safe Web Plus-appen.

Download og installer Norton Safe Web Plus Safari-app udvidelse fra Mac App store

1. Start Safari.

2. Klik på Safari-udvidelser i menuen Safari.

3. Søg efter Norton Safe Web Plus i vinduet i App Store.

4. I den downloadede app skal du klikke på Hent og derefter på Installér app.

5. Indtast dine Apple ID-legitimationsoplysninger, og følg instruktionerne på skærmen for at installere Norton Safe Web Plus-appen.

Aktivér Norton Safe Web Plus App-udvidelse i Safari

Efter installationen af Norton Safe Web-appen bliver du bedt om at aktivere udvidelserne. For flere oplysninger om hvordan du slår udvidelsen til, læs Aktivér Norton Safe Web Plus app-udvidelse i Safari

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v133762860
Operativsystem Mac
Sidst ændret: 06/12/2023