Konfiguration af Internet Security i Windows 10 i S-tilstand

Med Internet Security-udvidelsen kan du surfe, søge og shoppe sikkert online med din Edge-browser. Den analyserer de websteder, som du besøger, og registrerer, om der er virus, spyware, malware eller andre sikkerhedstrusler. Internet Security opretter sikkerhedsvurderinger for webstederne, inden du besøger dem.

Når du foretager søgninger på internettet med Edge, viser Norton vurderingsikoner ud for søgeresultaterne. Ikonerne fortæller dig, om et websted er skadeligt, allerede inden du besøger det.

Konfiguration af Internet Security

1. Åbn Norton Security.

2. I vinduet Mit Norton skal du ud for Internet Security klikke på Konfigurer.

Du viderestilles til Microsoft Store, hvorfra du kan installere Internet Security-udvidelsen til Edge-browseren.

3. Klik på Hent, og installer Internet Security-udvidelsen fra Microsoft Store.

4. Vælg Slå til, når der vises en besked fra Edge-browseren.

5. Hvis du ikke får meddelelsen, skal du gå til vinduet Mit Norton > Internet Security og klikke på Aktivér.

For at være sikker, mens du surfer med Edge-browseren, anbefaler Symantec, at du åbner Edge-browseren via Norton Security. Gå til vinduet Mit Norton > Internet Security og klik på Åbn.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v132005763
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 20/06/2019