Ofte stillede spørgsmål: Norton Security Ultra

Hvad er Norton Security Ultra?

Norton Security Ultra er et Norton Security-produkt, som omfatter prisbelønnet sikkerhedsbeskyttelse, 25 GB backup, administration af adgangskoder og familiefunktioner.

Hvor mange enheder er dækket af mit Norton Security-abonnement?

Med Norton Security Ultra kan du beskytte et ubegrænset* antal enheder, og det kan installeres på flere operativsystemer. Du kan logge ind på din Norton-konto og se, hvor mange enheder Norton-programmet kan installeres på.

*Kun til personligt brug eller i husstanden.

Hvis du har brugt alle ledige pladser og har brug for hjælp til at installere, skal du kontakte Norton.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v131745062_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X
Sidst ændret: 11/02/2019