Ofte stillede spørgsmål: Norton Security Ultra

Norton Security Ultra er et Norton Security-produkt, som omfatter prisbelønnet1 sikkerhedsbeskyttelse, 25 GB backup, administration af adgangskoder og familiefunktioner2.

Vigtigste funktioner og fordele

• Én løsning, der hjælper med at beskytte alle dine enheder3

• Norton Password Manager - Giver dig de værktøjer, du har brug for til at hjælpe dig med at generere, gemme og administrere dine adgangskoder, kreditkortoplysninger og andre legitimationsoplysninger online - mere sikkert.

• Norton Safe Web5 - advarer dig om usikre websteder, før du åbner dem.

• Norton Family Premier2 - et værktøj, som hjælper dine børn med at navigere mere sikkert på internettet - er inkluderet i abonnementet.

• Automatisk onlinebackup til pc6 - giver dig mulighed for automatisk sikkerhedskopiering af op til 25 GB billeder, film og filer, som du vælger på pc'en, til Symantecs beskyttede onlinelager

• Giver beskyttelse mod virus, spyware, malware og andre onlinetrusler

• Hjælper dig med at undgå usikre websteder og mistænkelige downloads

• Gør det muligt at flytte beskyttelse fra én enhed til en anden

• Giver dig mulighed for at tilføje mere beskyttelse, efterhånden som du får flere enheder3,4

• Hjælper med at lokalisere mistede eller stjålne smartphones og tablets3

Hvor mange enheder er dækket af mit Norton Security-abonnement?

Med Norton Security Ultra kan du beskytte et ubegrænset* antal enheder, og det kan installeres på flere operativsystemer3.

Hvordan fjerner jeg en licens fra en ubrugt enhed?

1. Log på Norton-kontoen.

2. Når siden Enhedssikkerhed vises, skal du holde markøren over den enhed, du ikke længere bruger, og klikke på .

3. Klik på Slet enhed.

4. I bekræftelsesvinduet Fjern enhed skal du klikke på Fjern.

5. Klik på Udført.

Hvis du vil installere på en anden enhed, skal du klikke på Installer på en anden enhed. Følg anvisningerne på skærmen for at hente og installere Norton Security Ultra.

Jeg kan ikke installere Norton Security Ultra på flere enheder

Hvis der er enheder, som du ikke bruger mere, foreslår vi, at du fjerner den pågældende enhed og tilføjer en ny enhed i stedet. Du kan Logge på din Norton-konto og administrere de forskellige installationer på dine enheder.

Hvis du ikke er i stand til at installere dit Norton Security Ultra-abonnement på yderligere enheder, skal du kontakte Kundeservice og support.

1 Prisbelønnet beskyttelse og ydeevne fra Norton:

2 Norton Family Premier og automatiske backupfunktioner understøttes ikke på Mac®.

3 Pc'er, Macs, Android, iPads® og iPhones®. Nogle funktioner kan ikke benyttes på alle enheder og platforme.

4 Kun til personligt brug eller i husstanden. Har du problemer med at tilføje en enhed? Kontakt Kundeservice og support.

5 Norton Safe Search, Norton Safe Web onlinebrowserfunktioner er ikke eksklusive funktioner i Norton Security Ultra, men er uafhængigt tilgængelige online uden betaling.

6 Kræver, at du har et internet-/dataabonnement til enheden, og at enheden er tændt

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v131745062
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 03/06/2019