Administration af enhedssikkerhed i Windows 10 i S-tilstand

Du skal holde øje med beskederne fra Norton Security, så du kan beskytte din enhed og oplysningerne om dine browseraktiviteter. Sikkerhedsfunktionerne er altid aktive, så enheden beskyttes. Norton Security viser en advarsel, når der opdages et sikkerhedsproblem.

For at beskytte din enhed skal du installere Enhedssikkerhed. Installation af Norton Security i Windows 10 i S-tilstand

Enhedssikkerhed overvåger internetforbindelsen og advarer dig, hvis der registreres et potentielt angreb. Du kan også manuelt scanne din forbindelse for at sikre, at den er sikker. Du kan finde yderligere oplysninger i Scanning af dit trådløse netværk i Windows 10 i S-tilstand

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v128628944
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 20/06/2019