Understøttelsen af lokale Norton Password Manager-bokse i Google Chrome ophører

Hvorfor sker det her?

I den nærmeste fremtid vil Google Chrome-browseren ikke længere understøtte den teknologi, der anvendes til Norton Security-værktøjslinjen. Der kommer udvidelser med nyere teknologi til onlinebeskyttelse af Norton-kunder.

Hvor finder jeg den nye udvidelse efter installationen?

Den nye Norton Password Manager-udvidelse findes øverst til højre i Google Chrome-browseren.

Kan jeg bruge en lokal boks i Google Chrome?

Lokale bokse understøttes ikke længere i Google Chrome. Den nye Norton Password Manager-udvidelse understøtter kun onlinebokse.

Hvor kan jeg bruge min lokale boks fremover?

Der er stadig adgang til lokale bokse via Norton Security, Norton Internet Security og Norton 360. Klik på Internet Security, og klik derefter på Password Manager. Norton-værktøjslinjen kan også stadig anvendes i Internet Explorer sammen med lokale bokse.

Hvordan kan jeg ændre min lokale boks til en onlineboks?

Du kan synkronisere Norton Password Manager-dataene fra din lokale boks til din cloudboks. Når du flytter dataene fra den lokale boks til cloudboksen, bliver alle dataene i den lokale boks fjernet permanent. Du kan læse mere i Synkronisering af lokal boks med cloudboks.

Hvordan installerer jeg den nye Norton Password Manager-udvidelse?

Når du har ændret den lokale boks til en onlineboks, skal du gå ind på siden Browserbeskyttelse og installere alle Norton-udvidelserne.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v127071428
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 03/06/2019