Meddelelse om udfasning af Norton-sikkerhedssoftware til Windows XP, Windows Vista og Windows 7 (Service Pack0)

Med Norton-løsninger stræber vi efter at levere branchens førende og relevante sikkerhed til at beskytte dine enheder og personlige oplysninger. Vi gennemgår jævnligt vores portefølje af sikkerhedsløsninger og -funktioner for at sikre, at de opfylder disse kriterier.

Fra den 22. maj 2024 vil Windows-enheder, der kører på nedenstående operativsystemer, ikke længere være beskyttet af Norton:

• Windows XP

• Windows Vista

• Windows 7 (Service Pack 0)

Denne artikel indeholder oplysninger om, hvilken betydning det kan få for dig.

For at få den bedste produkt- og serviceoplevelse anbefaler vi, at du opgraderer din computer til det nyeste Windows-operativsystem.

Du kan fortsætte med at bruge dit Norton-sikkerhedsprodukt på din enhed, der kører på de ovennævnte operativsystemer. Du vil dog ikke kunne modtage beskyttelsesopdateringer, definitionsopdateringer og andre sikkerhedsrettelser. Din enhed vil med tiden blive sårbar over for nyere sikkerhedstrusler.

Vigtigt: Du kan ikke installere eller aktivere Norton-beskyttelse på disse operativsystemer. Hvis du afinstallerer Norton-produktet, kan du ikke geninstallere det.

Hvorfor stopper Norton med at understøtte disse operativsystemer?

Microsofts support til Windows XP ophørte i 2014, Windows Vista i april 2017 og Windows 7 Service Pack 0 i januar 2020.

Ikke-understøttede versioner af Windows vil ikke længere modtage softwareopdateringer fra Microsoft. Det bliver svært for os at levere support på enheder, der kører på ikke-understøttede operativsystemer.

Hvad betyder alt dette?

Norton-sikkerhedssoftware, der er installeret på Windows XP, Windows Vista og Windows 7 Service Pack 0, vil ikke længere modtage definitions- eller sårbarhedsopdateringer, der tidligere var tilgængelige i vedligeholdelsestilstand.

LiveUpdate og alle beskyttelsesfunktioner vil ikke længere fungere på disse operativsystemer.

Virus Protection Promise* vil ikke længere blive leveret til enheder, der kører på disse operativsystemer.

Hvilke tjenester ophører eller ændres i vedligeholdelsestilstand?

Nortons sikkerhedssoftware modtager ikke længere opdateringer, som kunderne med understøttede versioner af Windows (Windows 11, Windows 10, Windows 8 og Windows 7 Service Pack 1) modtager.

Da Microsoft, Google og Mozilla ikke længere leverer browserunderstøttelse til Windows XP, Windows Vista og Windows 7 Service Pack 0, understøtter vi ikke browser-plugin til Norton Password Manager.

Du kan ikke få adgang til dine gemte adgangskoder via hovedgrænsefladen eller Norton Password Manager-webstedet.

Kontakt Kundeservice og support for at få hjælp til at løse problemet.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v126160909
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/03/2024