Meddelelse: "... Du er ikke færdig med konfigurationen, så computeren er ikke beskyttet ..." på Mac-computere

Når du installerer den nyeste version af Norton i macOS High Sierra (10.13.x) eller nyere, skal du konfigurere indstillingerne under Sikkerhed & anonymitet, så det er tilladt at bruge Norton Kernel Extensions under konfigurationen. Hvis du ikke har fulgt disse trin, vises fejlmeddelelsen, og du bliver bedt om at færdiggøre konfigurationen og installationen.

Du kan rette fejlen på følgende måde:

Færdiggør installationen af Norton

1. Start Norton.

2. Klik på Åbn nu under "Enheden er i fare" i hovedvinduet i Norton.

3. I indstillingsvinduet Sikkerhed & anonymitet skal du klikke på Tillad ud for meddelelsen om blokering af Norton-software.

Hvis muligheden Tillad er nedtonet, skal du klikke på låseikonet nederst til venstre i vinduet og skrive din administratoradgangskode for at godkende ændringen.

4. Klik på OK for at opdatere indstillingerne.

5. Skift til Norton-vinduet, og følg anvisningerne på skærmen for at færdiggøre installationen.

6. Når du bliver bedt om at genstarte, skal du klikke på Genstart.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v123818075
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 13/05/2020