Opgrader til den nyeste version af Norton for bedre at beskytte din Mac

Ved at opgradere kan du downloade og installere en helt ny version af Norton-sikkerhed til digitale enheder og sikrer, at du har de nyeste sikkerhedsfunktioner på din Mac-computer. Du skal være online for at kunne opgradere.

Opgradering til den nyeste produktversion af Norton er noget andet end at opdatere trusselsdefinitionerne via LiveUpdate. Du kan kun opgradere, hvis en ny version af Norton-sikkerhed til digitale enheder er tilgængelig. Du kan dog køre LiveUpdate når som helst for at få de nyeste trusseldefinitioner og mindre programforbedringer.

Opgrader, hvis du modtager en besked eller advarsel

Hvis du vil have besked om opgraderinger, skal funktionen Automatiske opgraderinger være aktiveret. Funktionen Automatiske opgraderinger er som standard aktiveret.

1. Klik på Opgrader i meddelelsen om, at der er en opgradering.

2. Hvis dit abonnement er aktivt:

• Klik på Opgrader nu i vinduet Gratis sikkerhedsopgradering.

• Skriv adgangskoden til administratorkontoen, når du bliver bedt om det, og klik på Installationshjælp.

• Klik på Genstart for at færdiggøre opgraderingen.

3. Hvis dit abonnement er udløbet:

• Du kan afinstallere den udløbne version ved at klikke på Acceptér og installer og derefter på Fortsæt.

• Klik på Genstart for at afinstallere.

• Når computeren genstarter, kan du opgradere til den nyeste Norton-version eller prøveversion. Læs licens- og serviceaftalen, og klik på Acceptér og Installer.

• Klik på Genstart for at færdiggøre opgraderingen.

Opgrader, hvis du ser Opgradering tilgængelig på Mac-menulinjen

1. Klik på Norton-ikonet på Mac-menulinjen.

2. Klik på Der findes en opgradering.

3. Hvis dit abonnement er aktivt:

• Klik på Opgrader nu i vinduet Gratis sikkerhedsopgradering.

• Skriv adgangskoden til administratorkontoen, når du bliver bedt om det, og klik på Installationshjælp.

• Klik på Genstart for at færdiggøre opgraderingen.

4. Hvis dit abonnement er udløbet:

• Du kan afinstallere den udløbne version ved at klikke på Acceptér og installer og derefter på Fortsæt.

• Klik på Genstart for at afinstallere.

• Når computeren genstarter, kan du opgradere til den nyeste Norton-produktversion eller -prøveversion. Læs licens- og serviceaftalen, og klik på Acceptér og Installer.

• Klik på Genstart for at færdiggøre opgraderingen.

Opgrader, hvis du ser Opgradering tilgængelig på rullemenuen i Hjælp i hovedvinduet i Norton

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Hjælp i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. Klik på Der findes en opgradering på rullelisten Hjælp.

4. Hvis dit abonnement er aktivt:

• Klik på Opgrader nu i vinduet Gratis sikkerhedsopgradering.

• Skriv adgangskoden til administratorkontoen, når du bliver bedt om det, og klik på Installationshjælp.

• Klik på Genstart for at færdiggøre opgraderingen.

5. Hvis dit abonnement er udløbet:

• Du kan afinstallere den udløbne version ved at klikke på Acceptér og installer og derefter på Fortsæt.

• Klik på Genstart for at færdiggøre afinstallationen.

• Når computeren genstarter, kan du opgradere til den nyeste Norton-produktversion eller -prøveversion. Læs licens- og serviceaftalen, og klik på Acceptér og Installer.

• Klik på Genstart for at færdiggøre opgraderingen.

Aktivering eller deaktivering af automatiske opgraderinger

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Avanceret eller Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. Klik på Produktindstillinger i ruden i venstre side.

4. I rækken Automatiske opgraderinger skal du flytte knappen til positionen Fra eller Til.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v122838904
Operativsystem Mac