Meddelelsen "I fare: Dine definitioner til beskyttelse mod sårbarheder er ikke opdaterede. Din Mac kan være i fare."

Du kan rette fejlen ved at klikke på Ret nu i hovedvinduet i Norton-programmet. Vent derefter, til fejlen er rettet.

Hvis problemet ikke er løst, skal du gøre følgende:

TRIN 1

Genstart Mac-computeren

1. Gem dit arbejde, og luk alle programmer.

2. Genstart Mac-computeren.

TRIN 2

Kør LiveUpdate

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på LiveUpdate i hovedvinduet til Norton.

3. Når LiveUpdate er færdig, skal du lukke alle programmer og genstarte Mac-computeren.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v121250040
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 02/07/2019