Løs firewallproblemet, hvis det ikke løses ved at klikke på Ret nu

Du kan løse dette problem manuelt ved at tænde Firewall. Hvis problemet stadig opstår, efter at du har genstartet computeren, skal du afinstallere og dernæst geninstallere Norton. Download og kør Norton Remove and Reinstall for at fjerne og installere Norton igen.

TRIN 1

Sådan tænder du Firewall manuelt

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger.

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Firewall.

4. Klik på skydeknappen ved siden af Intelligent firewall på fanen Generelle indstillinger for at slå funktionen til.

5. Klik på Anvend, og klik derefter på Luk

6. Genstart computeren.

Hvis problemet ikke er løst, skal du gå til trin 2.

TRIN 2

Hent og kør værktøjet Norton Remove and Reinstall

Hvis Norton Family er installeret, skal du afinstallere det, før du kører værktøjet Norton Remove and Reinstall.

1. Download værktøjet Norton Remove and Reinstall.

Gem filen på skrivebordet i Windows. I nogle browsere bliver filen automatisk gemt på standardplaceringen.

2. Tryk på tasterne Ctrl + J for at åbne vinduet Filoverførsler i browseren.

3. Dobbeltklik på ikonet NrnR.

4. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

5. Klik på Remove & Reinstall.

Knappen Fjern vises muligvis, hvis du har fået Norton via din tjenesteudbyder.

6. Klik på Fortsæt eller Fjern.

7. Klik på Genstart nu.

Når computeren er genstartet, skal du følge anvisningerne på skærmen for at geninstallere Norton.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v119297858
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 19/07/2019