Meddelelsen "Vigtigt: Opdater nu!" eller "Gratis opdatering med understøttelse af Mojave" eller "Opdater for at bevare beskyttelsen"

Hvis dit abonnement på Norton til Mac er berettiget til en gratis opgradering, viser Norton en meddelelse om opgraderingen, der kan variere, afhængigt af hvilken version af Norton du har.

Du kan opgradere Norton på en af følgende måder:

Du kan læse om, hvordan du kontrollerer, hvilken version af Norton der er installeret på din Mac, i Find versionen af Norton til Mac.

Nu har du den nyeste version af Norton til Mac.

Hvis opgraderingen afbrydes eller ikke lykkes første gang, skal du afinstallere Norton ved hjælp af RemoveSymantecMacFiles. Når du har kørt værktøjet, skal du genstarte Mac-computeren og derefter hente og installere den nyeste version af Norton til Mac. Du kan læse mere i Download af Norton på enheden.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v116854560
Operativsystem Windows, Mac OS X
Sidst ændret: 12/08/2019