Ofte stillede spørgsmål: Opgradering af Norton til Mac til version 8.x

Som et led i vores bestræbelser på at levere den bedste og nyeste beskyttelse til vores kunder tilbyder vi en gratis opgradering til Norton til Mac 8.x. Norton til Mac 8.x understøtter den kommende macOS 10.15.x Catalina. Hvis du har fået Norton via en tjenesteudbyder, gælder nogle af de følgende oplysninger muligvis ikke for dig.

Alle kunder med macOS 10.10.x eller nyere samt et aktivt Norton-abonnement er berettiget til en opdatering til Norton til Mac 8.x. De får besked om opdateringen på menulinjen eller nederst på skærmen.

Når du får besked om opdateringen, skal du klikke på Opdater nu og følge anvisningerne på skærmen. Du kan læse mere i Meddelelsen "Vigtigt: Opdater nu!" eller "Gratis opdatering med understøttelse af Mojave" eller "Opdater for at bevare beskyttelsen".

Følgende afsnit indeholder svar på nogle af de spørgsmål, der ofte stilles angående opdateringen:

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v116851473
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 12/08/2019