Meddelelsen: "Der opstod en fejl under opdateringen" på Mac

Fejlen kan skyldes en midlertidig fejl med LiveUpdate-serverne. Du kan være sikker på, at fejlen udbedres hurtigt. Vent i 24 timer, før du kører LiveUpdate igen.

Hvis problemet varer ved, skal du manuelt downloade og installere virusdefinitionerne og derefter køre LiveUpdate i Norton-programmet.

TRIN 1

Opdatering af virusdefinitionerne

1. Download virusdefinitionerne til Norton-programmet manuelt.

Filen nis6avdefinitions.pkg gemmes automatisk i mappen Overførsler.

2. Dobbeltklik på filen, når den er overført til computeren.

3. Følg anvisningerne på skærmen for at installere virusdefinitionerne.

TRIN 2

Kør LiveUpdate

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på LiveUpdate i hovedvinduet til Norton.

3. Når LiveUpdate er færdig, skal du lukke alle programmer og genstarte Mac-computeren.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v116465457
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 02/07/2019