Fejlmeddelelse: "Uventet browserfejl" eller "Forbindelse til Norton-serveren kan ikke oprettes"

For at løse dette problem skal du kontrollere, om der er en serviceafbrydelse eller afbrydelse. Hvis problemet ikke er løst, skal du genstarte computeren.

TRIN 1

Kontroller Status på Norton-tjenester

Du kan kontrollere, om det problem, du oplever, er relateret til et kendt systemproblem eller en kendt systemafbrydelse ved at gå ind på siden Status på Norton-tjenester. Hvis du oplever problemer med nogen af dine Norton-produkter, når tjenesten er nede eller har problemer, skal du vente til tjenesten er oppe at køre igen, før du prøver igen.

Hvis du oplever et problem, der ikke er relateret til en serviceafbrydelse eller afbrydelse, kan du læse Hjælp til status for Norton-tjenester.

Hvis problemet ikke er løst, skal du fortsætte til trin 2.

TRIN 2

Genstart computeren

1. Afslut alle programmer.
  2. Genstart computeren.
    Hvis problemet ikke er løst, skal du gå til trin 3.
TRIN 3

Konfiguration af standardbrowser

Vælg dit operativsystem for at indstille eller ændre din standardwebbrowser:

Windows 11

1. Gå til Start > Indstillinger > Appspå dit Windows-skrivebord.
  2. Klik på Standardappsi højre rude.
  3. Søg efter den browser, du ønsker at bruge.
  4. Klik på "Gør [browser] til din standardbrowser" øverst i vinduet og klik på Indstil standard.
  5. Aktivering af dit Norton-program.

Windows 10

1. Gå til Start > Indstillinger > Appspå dit Windows-skrivebord.
  2. Klik på Standardappsi venstre rude.
  3. Vælg den webbrowser, du vil indstille som standardbrowser, under Webbrowser.
  4. Aktivering af dit Norton-program.

Windows 8/7/Vista/XP

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.
  2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.
    control
  3. Hvis vinduet til Brugerkontokontrol vises, skal du klikke på Fortsæt.
  4. Vælg Kategori på rullelisten ved siden af Vis efter i vinduet Kontrolpanel.
  5. Klik på Programmer i vinduet Kontrolpanel.
  6. Klik på Angiv dine standardprogrammer under Standardprogrammer.
  7. Vælg din foretrukne browser under Programmer i vinduet Angiv dine standardprogrammer, og klik på Benyt dette program som standard.
  8. Klik på Ok.

Hvad gør jeg, hvis dette ikke virker?

Hent og kør værktøjet Norton Remove and Reinstall

Hvis Norton Family er installeret, skal du afinstallere det, før du kører værktøjet Norton Remove and Reinstall.

Afinstaller Norton Family fra din enhed

1. Download værktøjet Norton Remove and Reinstall.
    Gem filen på skrivebordet i Windows. I nogle browsere bliver filen automatisk gemt på standardplaceringen.
  2. Tryk på tasterne Ctrl + J for at åbne vinduet Filoverførsler i browseren.
  3. Dobbeltklik på ikonet NrnR.
  4. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.
  5. Klik på Remove & Reinstall.
  6. Knappen Fjern vises muligvis, hvis du har fået Norton-programmet via din tjenesteudbyder.
  7. Klik på Fortsæt eller Fjern.
  8. Klik på Genstart nu.
    Når computeren er genstartet, skal du følge anvisningerne på skærmen for at geninstallere dit Norton-program.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v113839121