Løs problemer med at åbne Norton-enhedens sikkerhedsprodukt til Mac

Du kan læse om, hvordan du løser problemer med Norton Secure VPN på en Mac-computer, i artiklen: Der sker ikke noget, når jeg klikker på "Fortsæt" under konfiguration af VPN i Nortons Sikkerhed til digitale enheder til Mac.

Genstart din Mac for at løse dette problem. Hvis problemet fortsætter, skal du afinstallere Norton og installere den igen.

Før du kører værktøjet RemoveNortonMacFiles, skal du sikre dig, at du har afinstalleret Norton på din Mac-computer.

TRIN 1

Genstart computeren

1. Luk alle programmer på computeren.

2. Genstart Mac-computeren.

Hvis problemet fortsætter efter genstart af din Mac, skal du følge disse trin for at afinstallere og derefter geninstallere Norton-enhedens sikkerhedsprodukt til Mac.

TRIN 2

Afinstaller Norton-programmet

Inden du følger nedenstående trin, skal du sørge for at lukke dit Norton -produkt, hvis det allerede er åbnet.

1. Klik på Finder-ikonet i Dock på din Mac-computer, og klik derefter på Programmer i venstre side af afsnittet Favoritter.
  2. Find Norton-programikonet, og træk det til papirkurven.

3. klik på Fortsæt for at tillade dit Norton-produkt at fjerne systemudvidelsen.

4. Skriv adgangskoden til administratorkontoen, når du bliver bedt om det, og klik på OK.

5. Klik på Afinstaller i det viste vindue.

6. Skriv adgangskoden til administratorkontoen, når du bliver bedt om det, og klik på Installationshjælp.

7. Klik på Genstart nu.

TRIN 3

Download og kør RemoveNortonMacFiles som administrator

RemoveNortonMacFiles fjerner alle de mapper, som dine Norton -produktinstallatører har oprettet, og alle filerne i disse mapper, herunder alle dem, du har oprettet.

1. Download filen RemoveNortonMacFiles.zip.

2. Klik på ikonet for Finder i Dock.
  3. I vinduet Finder skal du klikke på Downloads i venstre rude under Favoritter.

4. Benyt en af følgende muligheder:

• Hvis du har downloadet filen vha. Safari-browseren, skal du åbne mappen RemoveNortonMacFiles.

• Hvis du har downloadet filen vha. browserne Mozilla Firefox eller Google Chrome, skal du dobbeltklikke på filen RemoveNortonMacFiles.zip for at pakke filerne ud og derefter åbne mappen RemoveNortonMacFiles.

5. I mappen RemoveNortonMacFiles.command skal du control-klikke på filen RemoveNortonMacFiles.command og derefter klikke på Åbn med > Terminal (standard).

Hvis du vil køre værktøjet, skal du være logget på med en administratorkonto, og adgangskoden må ikke være tom.

6. I vinduet Terminal skal du indtaste administratoradgangskoden og trykke på retur.

Tegnene vises ikke under indtastningen af adgangskode.

7. Hvis du vil fjerne alle Norton-produktfiler og -mapper, skal du skrive 1.

Hvis du vil afslutte RemoveNortonMacFiles uden at fjerne filer, skal du indtaste 2.

8. Tryk på retur.

RemoveNortonMacFiles-værktøjet fjerner alle Norton-produktfiler.

9. Når værktøjet RemoveNortonMacFiles er færdigt med at fjerne Norton-produktfilerne, skal du skrive y i vinduet Terminal, og trykke på retur for at genstarte din Mac.

Inden du trykker på Retur, skal du sørge for at gemme eventuelle filer, du har åbne i andre programmer.

TRIN 4

Download og installer dit Norton-produkt

Inden du downloader det nyeste installationsprogram til installationsprogrammet, skal du sørge for at slette alle de ældre installationsfiler, der er tilgængelige i mappen Downloads.

1. Log på din konto.

2. Indtast mailadressen og adgangskoden til din Norton-konto, og klik på Log på.

3. I portalen Mit Norton skal du klikke påDownload.

4. Klik på Acceptér og download på siden Kom godt i gang.

5. Når overførslen er færdig, skal du dobbeltklikke på den fil, du downloadede, for at starte Norton-produktinstallationsprogrammet.

6. Inden du installerer Norton, skal du klikke på Nortons licensaftale og læse den.

7. Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af operativsystemet:

Installer dit Norton-produkt på macOS 10.15.x (Catalina) eller nyere

1. Klik på Installer.

2. I nogle tilfælde vises der i Norton-programmet en opfordring til at deltage i Norton Community Watch, som indsamler oplysninger om potentielle sikkerhedsrisici på computeren og sender oplysningerne til Norton, hvor de analyseres. Gør ét af følgende:

• Klik på Tilmeld nu for at aktivere Norton Community Watch i Norton-programmet.

• Klik på Måske senere, hvis du vil tilmelde dig Norton Community Watch på et senere tidspunkt.

Klik på Flere oplysninger, hvis du vil vide mere om Norton Community Watch.

3. Skriv adgangskoden til administratorkontoen, når du bliver bedt om det, og klik på Installationshjælp.

4. Klik på Genstart.

5. Når du har genstartet din Mac, skal du i vinduet Norton-produktinstallation klikke på Åbn præferencer.

6. Hvis du ser advarslen Systemudvidelse blokeret, skal du klikke på Åbn sikkerhedsindstillinger.

7. I vinduet Sikkerhed og privatliv skal du klikke på låseikonet nederst.

8. Skriv adgangskoden til administratorkontoen, når du bliver bedt om det, og klik på Lås op.

9. Klik på Tillad, der svarer til Norton-produktmeddelelsen, gå tilbage til vinduet Norton-produktinstallation, og klik derefter på Fortsæt.

Hvis du ikke kan se knappen Tillad, skal du lukke vinduet Sikkerhed & anonymitet og åbne det igen for at få vist knappen Tillad.

Allow System Extensions
  10. I Norton installationsvinduet skal du klikke på Fortsæt og derefter klikke på Tillad for at tillade, at Norton overvåger alle netværksaktiviteter og forhindrer, at skadelige websteder får adgang til din Mac-computer.

Allow Network Monitoring
  11. I vinduet Norton-produktinstallation skal du klikke på Åbn præferencer for at give dit Norton-produkt adgang til din disk for bedre beskyttelse.

12. I vinduet Sikkerhed og anonymitet skal du kontrollere, at indstillingen Norton-systemudvidelse er aktiveret. Vend tilbage til Norton-installationsvinduet, og klik på Fuldfør.

Allow Full Disk Access

Installer dit Norton-produkt på macOS High Sierra 10.13.x til macOS Mojave 10.14.x

1. Klik på Acceptér og installer.

2. I nogle tilfælde vises der i Norton-programmet en opfordring til at deltage i Norton Community Watch, som indsamler oplysninger om potentielle sikkerhedsrisici på computeren og sender oplysningerne til Norton, hvor de analyseres. Gør ét af følgende:

• Klik på Tilmeld nu for at aktivere Norton Community Watch i Norton-programmet.

• Klik på Måske senere, hvis du vil tilmelde dig Norton Community Watch på et senere tidspunkt.

Klik på Flere oplysninger, hvis du vil vide mere om Norton Community Watch.

3. Skriv adgangskoden til administratorkontoen, når du bliver bedt om det, og klik på Installationshjælp.

4. I vinduet Norton-produktinstallation skal du klikke på Åbn nueller Klik her.

5. Gør ét af følgende:

• Klik på Tillad ud for Symantec-meddelelsen.

• Hvis der på Mac-computeren er installeret software, som kræver din godkendelse, fra mange forskellige leverandører, vises meddelelsen Noget systemsoftware blev blokeret og kan ikke indlæses i stedet for Symantec-meddelelsen. I så fald skal du klikke på Tillad, vælge Symantec på listen og derefter klikke på OK.

Hvis du ikke kan se knappen Tillad, skal du lukke vinduet Sikkerhed og anonymitet og åbne det igen for at få vist knappen Tillad.

6. I vinduet Norton-produktinstallation. klik på Fortsæt.

7. Klik på Genstart for at færdiggøre installationen.

Installer dit Norton-produkt på Mac OS X 10.10.x (Yosemite) til OS X 10.12.x (Sierra)

1. Klik på Acceptér og installer.

2. I nogle tilfælde vises der i Norton-programmet en opfordring til at deltage i Norton Community Watch, som indsamler oplysninger om potentielle sikkerhedsrisici på computeren og sender oplysningerne til Norton, hvor de analyseres. Gør ét af følgende:

• Klik på Tilmeld nu for at aktivere Norton Community Watch i Norton-programmet.

• Klik på Måske senere, hvis du vil tilmelde dig Norton Community Watch på et senere tidspunkt.

Klik på Flere oplysninger, hvis du vil vide mere om Norton Community Watch.

3. Skriv adgangskoden til administratorkontoen, når du bliver bedt om det, og klik på Installationshjælp.

4. Klik på Genstart, når installationen er færdig. Installationen af programmet færdiggøres, når du genstarter Mac-computeren.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v105332768
Operativsystem Mac
Sidst ændret: 15/02/2024