Meddelelse: "Ugyldig produktnøgle"

Denne fejl vises, når produktnøglen er indtastet forkert, eller hvis produktnøglen er til et andet produkt og en anden version.

Husk at indtaste nøglen korrekt

Indtast din produktnøgle igen. Være meget omhyggelig med at indtaste den præcist, som den er vist. Produktnøglen er en kombination af alfabetiske og numeriske tegn. Den indeholder ikke nogen specialtegn.

Hvis du har købt programmet i en æske online eller i en butik, er nøglen i æsken eller trykt på et kort, der ligger i æsken.

Hvis problemet fortsætter, kan du prøve følgende løsninger,

Download og installer det korrekte program

Kontrollér, at produktnøglen til det korrekte produkt er indtastet. For at downloade og installere den nyeste version af produktet, der er registreret på din konto, skal du se Download og installere din Norton-enheds sikkerhed.

Log på den rigtige Norton-konto

Bekræft, at den indtastede produktnøgle er registreret i den Norton-konto, du er logget ind på, hvis du har mere end én konto.

Log ind på din -konto, kontroller, at den produktnøgle, du har indtastet, er tilgængelig på siden Mit abonnement.

Opdater til den nyeste version af dit Norton-produkt

1. Åbn Norton Opdateringscenter.

2. Klik på Opdater nu.

Hvis programmet ikke downloades automatisk, skal du downloade det manuelt.

3. Følg anvisningerne på skærmen for at opdatere Norton-programmet til den nyeste version. Når den nyeste version er installeret, skal du aktivere den ved hjælp af produktnøglen.

Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate

1. Log ind på din -konto.

2. Mit abonnement -siden skal du rulle ned under Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate, hvor du kan finde produktnøglen.

Skriv eller kopier produktnøglen.

3. Åbn Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate.

4. Klik på Aktivér nu.

5. Indtast produktnøglen til Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate Key, og klik på Aktivér nu.

Hvis du ser fejl under aktiveringen, er det sandsynligt, at den produktnøgle, du har indtastet, er forkert, eller at den er til et andet produkt. Kontrollér, om produktnøglen er indtastet korrekt, og prøv at aktivere igen.

Almindelige fejl ved indtastning af produktnøgle

• Mellemrum i produktnøglen forårsager en fejl.

• Sørg for, at du indtaster licensoplysninger for det specifikke produkt, du bruger. Licensoplysninger for et Norton-produkt kan ikke udskiftes med et andet produkt.

Du kan f.eks. ikke bruge produktnøglen til din Norton-enheds sikkerhedsprodukt til at aktivere Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate. Du kan finde produktnøglen til Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate på siden Mit abonnement på din -konto.

• Hvis der stadig vises en meddelelse om, at licensoplysningerne er forkerte eller ugyldige, skal du kontrollere, at du har indtastet licensoplysningerne nøjagtigt som vist.

Nogle tegn (f.eks. tallet 0 og bogstavet O) kan se meget ens ud. Dobbelttjek gerne følgende: bogstaverne O, l (lille l), I (stort I); og tallene 0 (nul) og 1 (et).

Hvis der stadig vises en meddelelse om, at licensoplysningerne er forkerte, skal du kontakte Kundeservice og support.

Kontakt os

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20090504170737EN
Operativsystem windows,mac
Sidst ændret: 02/11/2021