Ændring af adgangskoden til Norton Password Manager

Du bør ændre din adgangskode til Norton Password Manager med jævne mellemrum for at forhindre uautoriseret adgang til dine personlige oplysninger, der gemmes i Password Manager. Adgangskoden ændres på fanen Sikkerhed i vinduet Indstillinger i Norton Password Manager.

Her kan du også angive et adgangskodetip, hvis du ikke gjorde det, da du konfigurerede Norton Password Manager.

Ændring af adgangskoden til Norton Password Manager fra browser

1. Åbn browseren.

2. Klik på Norton Password Manager -ikonet øverst til højre i browseren.

3. Klik på Åbn boks i det pop op-vindue, der vises.

4. Indtast adgangskoden til boksen i vinduet Lås boksen op, og klik på Åbn boks.

5. Klik på ikonet for Norton Password Manager-browserudvidelsen, og klik på Boks.

6. I Norton Password Manager-vinduet skal du klikke på for at starte siden Indstillinger.

7. På siden Indstillinger under Adgang til boksen skal du klikke på Skift adgangskode til boksen.

8. I vinduet Skift adgangskode til boksen skal du følge instruktionerne på skærmen og klikke på Gem.

Ændring af adgangskoden til Norton Password Manager fra Norton

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Internetsikkerhed i Norton-hovedvinduet, og klik derefter på Password Manager.

3. Klik på ikonet for Indstillinger nederst i Norton Password Manager -vinduet.

4. Klik på fanen Sikkerhed.

5. Klik på Skift adgangskode til boksen på linjen Adgangskode til boksen.

6. Skriv den nuværende adgangskode og den nye adgangskode i vinduet Skift adgangskode til boksen, og bekræft den nye adgangskode.

7. Klik på OK.

8. Klik på OK i dialogboksen, hvor du skal bekræfte.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v15610370
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 21/06/2019