Gælder for: Mac,Windows
Du kan slette boksen via Norton Password Manager-browserudvidelsen. Når du sletter en boks, fjernes alle de Password Manager-data, som er gemt i boksen, permanent. Hvis du tror, at du får brug for dataene i boksen på et senere tidspunkt, skal du ikke slette boksen.
Hvis du bruger Norton Password Manager som godkendelsesapp til konti med tofaktorgodkendelse, skal du flytte disse konti til en anden godkendelsesapp eller slå tofaktorgodkendelse fra, før du sletter din boks. Hvis du ikke gør det, kan det medføre, at du mister adgang til dine godkendelseskoder.
Åbn browseren.
Klik på Norton Password Manager øverst til højre i browseren.
Benyt en af følgende muligheder:
Hvis du er logget på din Norton-konto
Klik på Lås boksen op i det pop op-vindue, der vises.
Hvis du ikke er logget på din Norton-konto
Klik på Log på i det pop op-vindue, der vises, og log ind på din konto
Benyt en af følgende muligheder:
Hvis du har konfigureret funktionen til boksoplåsning uden adgangskode, skal du klikke på Godkend på din mobilenhed for at logge på din Norton Password Manager-boks.
Hvis du ikke har konfigureret funktionen til boksoplåsning uden adgangskode, skal du klikke på Brug din adgangskode til boksen i Norton Password Manager-browserudvidelsen.
Indtast adgangskoden til boksen i vinduet Lås op for din boks, og klik på Lås boksen op.
Klik på ikonet for Norton Password Manager-browserudvidelsen, og klik på Åbn web-app.
I vinduet Indstillinger under Mine data skal du klikke du på Slet Norton Password Manager-boksen.
Log ind på din konto, hvis du bliver bedt om det.
På skærmen Nulstil din boks? skal du klikke Nulstil.
Åbn browseren.
Klik på Norton Password Manager-ikonet øverst til højre i browseren.
Benyt en af følgende muligheder:
Hvis du er logget på din Norton-konto
Klik på Lås boksen op i det pop op-vindue, der vises.
Hvis du ikke er logget på din Norton-konto
Klik på Log på i det pop op-vindue, der vises, og log ind på din konto
På skærmen Lås din boks op skal du klikke på Har du glemt adgangskoden til boksen?.
På skærmen, der vises, skal du aktivere Jeg forstår, at alle mine data vil gå tabt og klikke på Nulstil boks.
Var denne artikel nyttig?