Funktioner i Norton Safe Email

Norton Safe Email hjælper med at beskytte op til fem af dine mailadresser mod phishing-mails og mails med skadelige vedhæftede filer. Den arbejder i clouden og markerer mails som sikre eller potentielt mistænkelige, før du åbner dem.

Konfigurer din mailkonto én gang, fra ét sted, med kun fire klik, og du er sikret med mailbeskyttelse, uanset om du tjekker derhjemme, på farten, på ferie, på mobilen eller på computeren. Den fungerer med de fleste større mailudbydere.

De vigtigste funktioner

• Mobilitet – Mailsikkerhed, som du kan tage med overalt! Norton Safe Email hjælper med at beskytte din mail, uanset hvor du er, og hvilken enhed du bruger.

• Beskyttelse mod svindel/phishing – Norton Safe Email markerer proaktivt dine mails som sikre eller potentielt mistænkelige, så du ved, hvad der er sikkert at åbne, og hvad der ikke er, før du åbner dem.

• Nem konfiguration med 4 klik – Norton Safe Email er meget brugervenlig. Du skal bare konfigurere din mailkonto én gang med få klik, og så scanner den proaktivt mails, før de når frem til dig, så du kan se fordelene, uanset hvor, hvornår og hvordan du logger ind.

Jeg har brug for mere hjælp

Konfiguration af Norton Secure Safe Email
Ofte stillede spørgsmål: Norton Safe Email

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v20231004215250583
Operativsystem Android;Mac;Windows;iOS;Windows 10 in S Mode
Sidst ændret: 03/07/2024