Er min computer beskyttet?

Kontroller din Norton-enheds sikkerhedsproduktstatus

For at sikre, at din Norton-enheds sikkerhedsprodukt beskytter din computer, skal du kontrollere, om dit Norton-produkt har en sikkerhedsstatus. Åbn Norton-programmet for at se, om dets sikkerhedsstatus er angivet som Sikker eller Beskyttet.

Du kan også kontrollere statussen for dit abonnement og se, om abonnementet er opdateret, eller om det er ved at udløbe. Hvis du ser Aktiver nu ved siden af abonnementsstatus, er dit produkt ikke aktiveret. Læs Aktivering eller fornyelse af dit Norton-abonnement.

Du skal sikre dig, at meddelelsen "Computeren er beskyttet" vises på skærmen.

De viste billeder af brugergrænsefladen er fra den aktuelle udgave af Norton-programmerne. Hvis du har en ældre version eller ikke kender din produktversion, skal du gå ind på Norton Opdateringscenter.

Hvad hvis din Norton-enheds sikkerhedsproduktstatus ikke er sikker eller beskyttet

Hvis Norton-programmets status ikke er grøn, og der ikke står Sikker eller Beskyttet, vises der muligvis en advarsel med en kort beskrivelse af fejlen sammen med knappen Ret nu. I de fleste tilfælde rettes fejlen automatisk, når du klikker på knappen Ret nu.

Hvis problemet stadig opstår, anbefaler vi, at du fjerner Norton-programmet og installerer det igen.

Har du brug for yderligere hjælp?

Jeg har brug for hjælp til at starte eller åbne min Norton-enheds sikkerhedsprodukt

Du kan dobbeltklikke på ikonet for Norton-programmet på skrivebordet for at starte programmet. Du kan også åbne Norton-programmet via Windows-proceslinjen eller Startmenuen i Windows. Hvis du har brug for hjælp, kan du læse Start af Norton-programmet.

Jeg kan ikke finde Norton-produktet på min computer

Hvis du ikke kan finde Norton-programmet på din computer, skal du muligvis downloade og installere det. Download Norton-produktet.

Jeg tror, at min computer er inficeret

Hvis du tror, at din computer er inficeret, selv efter at du har kørt en scanning med din Norton-enheds sikkerhedsprodukt, anbefaler vi, at du kører en scanning med vores gratis Norton Power Eraser-værktøj. Du kan læse mere i Tegn på, at computeren er inficeret.

Min abonnementsstatus viser et forkert antal dage

Hvis du får meddelelsen "Din prøveperiode er udløbet. Du skal aktivere det nu", skal du aktivere programmet igen. Hvis problemet stadig opstår efter aktivering, skal du genstarte computeren.

Hvis dit Norton-produkt viser forkerte abonnementsdage, eller hvis du mener, at du har mistet dage fra dit gamle abonnement, skal du læse Rettelse af fejl, hvor forkert abonnementsdato vises i Norton-produktet.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v71537759