Meddelelsen "Bekræft dit køb"

Da du købte et Norton-program på Norton.com, blev du bedt om at indtaste din mailadresse og adgangskoden. Hvis du angiver en forkert adgangskode, kan bestillingen ikke gemmes på din konto.

Hvis du ser en meddelelse, der beder dig om at bekræfte et køb, når du logger ind på din Norton-konto, skal du gøre et af følgende, der bedst beskriver din situation:

Jeg vil gerne vide, hvordan jeg bekræfter mit køb

1. Log ind på din konto.

2. På siden Ordrebekræftelse skal du vælge Ja, jeg har afgivet denne bestilling, og klik derefter på Bekræft ordre.

Hvis du ser meddelelsen Fejl: "Der opstod en uventet systemfejl, og oplysningerne kan ikke vises i øjeblikket", skal du kontrollere, om der er nogen kendte systemproblemer eller nedbrud ved at gå til siden Status på Norton-tjenester og prøve at få adgang til din konto senere. Du kan også prøve at logge ind på din konto ved hjælp af en anden browser.

3. Indtast programmets serienummer i bestillingen.

Hvis du har flere programmer, skal du kun oplyse serienummeret på et af programmerne, du har bestilt.

4. Klik på Fortsæt.

5. Ordren er bekræftet, og du kan nu downloade og administrere Norton-programmet i din konto.

Jeg skal finde mit serienummer

Dit serienummer findes i ordrebekræftelsesmailen, der sendes til den e-mail adresse, der blev brugt, da du købte dit Norton-produkt. Husk at kontrollere indbakken for den mailadresse.

Du kan søge efter mailen med ordrebekræftelsen i indbakken vha. emnet eller afsenderens mailadresse. Søg på en af følgende måder:

• Emnet skal ligne: "Din Norton-ordrebekræftelse for ordre #NP0000000".

• Fra: Din Norton-ordrebekræftelse for ordre.

Hvis du ikke kan finde mailen med ordrebekræftelsen i din indbakke, kan du kontrollere, om den ligger i spammappen.

I mailen med ordrebekræftelsen kan du finde serienummeret under Produktoplysninger.

Ordredatoen i meddelelse er ældre end mit seneste køb

Hvis du har købt et Norton-program efter den "Ordredato", der er anført i meddelelsen "Bekræft dit køb", hører meddelelsen til en ældre ordre og vedrører ikke dit nuværende program.
Hvis du ikke ønsker, at meddelelsen vises, skal du vælge Jeg har ikke afgivet denne bestilling og derefter klikke på Afvis ordre.

Hvis du afviser ordren, fjernes produktet fra din konto, og du kan ikke administrere eller downloade dem.

Se nedenstående trin for at downloade dit købte abonnement.

Download dit seneste køb

1. Log ind på din konto.

Sørg for at logge ind med den mailadresse, der blev anvendt til det seneste køb.

2. Vælg dit seneste køb på fanen Mit abonnement.

Hvis du ikke kan se det senest købte Norton-program, er det muligvis tilknyttet en anden konto. Log på igen med en anden mailadresse.

3. Klik på Hent.

4. Følg punkterne for at hente og installere dit Norton-produkt.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v64541725
Operativsystem windows,mac,android,ios