Flere oplysninger om en kreditkortopkrævning for Nortons automatiske fornyelse på dit kontoudtog

Automatisk fornyelse sikrer en uafbrudt Norton-beskyttelse af dine enheder og data mod virus og andre trusler. Det udvider automatisk dit Norton-produktabonnement med endnu et år, når det udløber.

Hvis du ser en "Årlig Norton-fornyelse"-afgift på dit kort, skal du være tilmeldt automatisk fornyelse under et tidligere køb hos os.

Du får tilbud om en mulighed for automatisk tilmelding til fornyelse, når du køber eller fornyer Norton-produkter fra Norton Online Store. Når du er tilmeldt Automatisk fornyelse, opkræves beløbet en gang om året, så længe du er tilmeldt tjenesten. Vi sender dig en mail med forudgående fakturering, før vi debiterer dig, så du ved om gebyret.

Hvis du vil fravælge Nortons automatiske fornyelse, kan du gøre det når som helst. Log ind på din konto og besøg Mine abonnementer fane.

Hvis du allerede er blevet debiteret og ønsker at anmode om tilbagebetaling Kundeservice og support.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v58152595
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 26/06/2020