Aktivering eller fornyelse af dit Norton-abonnement

Vidste du at? Med mange abonnementer kan du udvide Norton-beskyttelsen til flere enheder uden yderligere omkostninger.

Flere oplysninger

Med et gyldigt Norton-abonnement kan du være sikker på, at din beskyttelse altid er opdateret. Du skal aktivere eller forny dit abonnement, inden prøveperioden eller abonnementsperioden ender for fortsat at kunne bruge alle Norton-funktionerne og holde din computer beskyttet.

Hvis du har købt dit Norton-abonnement via Norton Online Store, sker aktiveringen automatisk, når du downloader og installerer Norton ved at logge på din konto. Men hvis aktiveringen mislykkes på grund af en fejl, eller hvis du har sprunget det over under installationen, skal du bruge nedenstående oplysninger til at gennemføre aktiveringen eller fornyelsen af dit abonnement. Du kan også bruge disse oplysninger, hvis du har købt dit Norton-abonnement på anden vis eller har downloadet en prøveversion.

Vælg en af følgende måder til aktivering eller fornyelse af dit abonnement:

Du skal have forbindelse til internettet for at kunne fuldføre aktiverings- eller fornyelsesprocessen. Hvis du har problemer med at oprette forbindelse, kan du få hjælp i Løs problemer med internetforbindelsen. Du kan få svar på almindelige spørgsmål om fornyelse i Ofte stillede spørgsmål om fornyelse af Norton og køb af nye produkter.

Du kan få uafbrudt beskyttelse ved hjælp af Nortons automatiske fornyelsestjeneste. Du kan få flere oplysninger på siden med hyppigt stillede spørgsmål vedrørende Nortons automatiske fornyelsestjeneste.

Hvis der er problemer med at forny, skal du se Se din abonnementsstatus.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v24808774_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 27/12/2018