Læs mere om den automatiske opdatering af din NortonLifeLock-beskyttelse

Det glæder os at kunne tilbyde dig en række ekstra fordele og funktioner til beskyttelse af din enhed til samme pris. Fornyelsespriserne er altid med forbehold for ændringer, men bare rolig, vi giver dig besked på forhånd. Hvis du er berettiget til en automatisk opdatering, vil du modtage en meddelelse om opdateringen af de nyeste Norton LifeLock-beskyttelsesabonnementer såsom Norton 360 eller Norton AntiVirus Plus.

Hvis du har modtaget en opdateringsmeddelelse, men endnu for at få opdateringen, vil du få den snart.

Når softwaren er blevet opdateret, vil du kunne bemærke et nyt design og flere programfunktioner. Opdatering til den nyeste Norton LifeLock-beskyttelse giver dig en forbedret oplevelse og funktioner ud over de eksisterende funktioner.

Ingen kan forhindre al cyberkriminalitet.

1 Kræver, at du har et internet-/dataabonnement til enheden, og at enheden er tændt.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v134611111
Operativsystem Windows, mac
Sidst ændret: 24/08/2020