Jeg vil aktivere et forudbetalt Norton-abonnement, som jeg har købt hos en forhandler

Hvis du vil installere et Norton-program, som du har købt hos en forhandler eller via et websted tilhørende en associeret tredjepart, skal du oprette en Norton-konto eller føje det købte program til din eksisterende konto.

Under installationsprocessen får du mulighed for at tilmelde dig Nortons automatiske fornyelsestjeneste.

Download og installer Norton-programmet på din computer

1. Log på Norton.

2. Hvis du ikke allerede er logget på Norton, vil du blive bedt om at logge på. Indtast din mailadresse og adgangskode til Norton, og klik på Log på.

Hvis du ikke har en konto, skal du klikke på Opret en konto og gennemføre tilmeldingsprocessen.

3. På siden Kom godt i gang skal du læse Vilkår og betingelser for automatisk fornyelse, og klikke på Acceptér og fortsæt.

4. Angiv faktureringsadressen og dine kreditkortoplysninger på siden Betalingsmåde, og klik på Acceptér og fortsæt.

Det abonnement, du har købt, kræver, at du giver os oplysningerne, før du aktiverer det. Når du har aktiveret abonnementet, kan du logge på din Norton-konto og annullere den automatiske fornyelse.

5. Bekræft din betalingsmetode, og klik på Fortsæt.

6. I vinduet Kom godt i gang skal du indtaste produktnøglen og klikke på >.

7. Klik på Acceptér og download.

Hvis du har mere end ét Norton-program på din konto, skal du vælge det program, du vil downloade, og klikke på Næste.

Klik på Indlæs flere, hvis det program, du vil downloade, ikke vises på listen.

Klik på Send et link til download, hvis du vil installere på en anden enhed.

8. Følg anvisningerne på skærmen, og kør og gem installationsprogrammet. Disse kan variere, alt efter hvilken browser du bruger. Hvis du gemmer filen, skal du sørge for at dobbeltklikke på den, der hvor du har gemt den efter den er overført.

Når installationsprogrammet åbnes, hentes, installeres og aktiveres programmet automatisk. Enheden viser sin beskyttelsesstatus, og du kan installere flere programmer via din Norton-konto.

Du kan få oplysninger om, hvordan du installerer på en anden enhed, i Jeg vil downloade mit Norton-program på min enhed.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v132083659_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android, iOS, Mac OS X, Windows
Sidst ændret: 25/03/2019