Konfiguration af Norton Family-regler til placeringsovervågning

Overvågning af placering understøttes på Android-telefoner og -tablets samt på iPhone- og iPad-enheder og er tilgængelig i disse områder.

Med placeringsovervågning kan du følge med i, hvor barnet er, og se, om barnet er i sikkerhed, forudsat at barnet har sin enhed med sig. Dit barns aktuelle, omtrentlige position spores ved hjælp af en GPS, et mobilnetværk og/eller internettet. Du kan spore dine børns placering, uanset hvor du er, forudsat at de har en enhed med, og at placeringsovervågninger aktiveret.

Du kan bruge Norton-webstedet eller Norton Family-appen til forældre til at se eller opdatere husreglerne.

Nortons websted eller Norton Family-appen til iOS

1. Log på din konto.
  2. Vælg det barn, som du vil indstille placeringsovervågning for.
  3. Klik eller tryk på indstillingsikonet i afsnittet Placering.
  4. For at starte eller stoppe overvågning af Placering skal du flytte skydeknappen Til/fra til Til eller Fra.
  5. Hvis du vil spore en enhed og se dit barns placering, skal du flytte knappen Til/fra på enheden til Til eller Fra.
  6. Klik eller tryk på Gem.

Norton Family-forældreappen til Android

1. Åbn Norton Family-appen til forældrestyring i forældertilstand.
  2. Under det barn, som du vil administrere, skal du trykke på Husregler.
  3. Tryk på Placeringpå listen over husregler.
  4. Du starter eller stopper Placeringsovervågning ved at trykke på knappen Fra eller Til.
  5. Hvis du vil se de enheder, der spores for dit barn, skal du trykke på Barnets Enheder. Tryk på enheden for at vælge eller fravælge sporing for den pågældende enhed.
    Hvis enheden ikke er på listen, kan du tilføje den på Norton Family-webstedet. Du kan læse mere i Føj en enhed til Norton Family-kontoen.

Hvis du logger på Norton Family via din Google-konto, skal du sørge for at logge af fra din Google-konto i din browser, når du har afsluttet konfigurationen af Norton Family.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v125230052