Annuller Norton-abonnementskøb i app fra Apple App Store, Google Play Store eller Microsoft Store

Hvis du har abonneret på en Norton-plan ved køb i appen, kan du kun annullere eller ændre dine abonnementsindstillinger fra Apple App Store, Google Play Store eller Microsoft Store.

Afinstallation af Norton-appen fra din enhed annullerer ikke automatisk dit abonnement. Du skal annullere eller ændre dine abonnementsindstillinger i den respektive butik.

Norton 360 eller Norton Secure VPN Trial:

Norton Secure VPN- eller Norton 360-prøveversionen fra Apple App Store eller Google Play Store kræver en betalingsmetode og aktivering af et årligt betalt abonnement gennem køb i appen. Et gebyr for det årlige betalte abonnement påbegyndes ved afslutningen af din prøveperiode.

For at annullere prøveperioden, inden der opkræves gebyr, skal du opsige abonnementet, inden prøveperioden udløber. Hvis dit årlige betalte abonnement allerede er startet og er blevet debiteret, skal du opsige abonnementet via den respektive butik (Apple App Store eller Google Play Store).

Opsig dit Norton-abonnement

For at opsige dit Norton-abonnement, som du har købt ved køb i appen, kan du se følgende supportartikler:

Ansvarsfraskrivelse:Vi er ikke ansvarlige for pålideligheden af data, udtalelser, råd eller erklæringer fra tredjepartswebsteder. Vi leverer disse links kun som en bekvemmelighed. Inkluderingen af sådanne link antyder ikke, at vi støtter, anbefaler eller accepterer ansvar for indholdet på sådanne websteder.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v118353120
Operativsystem Android;iOS