Sådan aktiverer du Nortons automatiske fornyelsestjeneste

Du bliver tilmeldt den automatiske fornyelsestjeneste, når du køber Norton i Norton Online Store eller konfigurerer Norton, som du har købt hos en forhandler eller på et websted, som tilhører en tredjepart, der er associeret med Symantec. Du kan også aktivere Nortons automatiske fornyelsestjeneste ved at logge på din Norton-konto eller kontakte Norton Support.

Bekræft og aktivér Nortons automatiske fornyelsestjeneste

1. Log på din Norton-konto for at kontrollere, om Nortons automatiske fornyelsestjeneste er aktiveret.

2. Hvis skydeknappen på fanen Mit abonnement ud for det Norton-produkt, du ønsker at aktivere automatisk fornyelse for, står på TIL, fornys produktet automatisk.

Hvis den ikke gør det, skal du flytte skydeknappen over på TIL. Klik på Acceptér og fortsæt. Bekræft din betalingsmetode, og klik på Aktivér automatisk fornyelse.

Norton-produktet bliver automatisk fornyet ved næste faktureringsperiode.

Du skal udfylde faktureringsoplysningerne for at kunne aktivere Nortons automatiske fornyelsestjeneste.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v113802545_EndUserProfile_da_dk
Sidst ændret: 19/02/2019