Aktivér automatisk abonnementsfornyelse

Du har et automatisk fornyende abonnement, når du køber fra Norton.com, eller når du først konfigurerer dit produkt eller din service efter køb fra en detailbutik eller et Norton-tilknyttet online tredjepartswebsted. Du kan også aktivere dit automatisk fornyende abonnement ved at logge ind på din konto eller kontakte support.

Bekræft og aktivér et abonnement, som automatisk fornyes

1. Log ind på din konto for at kontrollere, om automatisk fornyelse er aktiveret for dit abonnement.

2. På fanen Mine abonnementer skal du ud for det produkt eller den tjeneste, som du vil aktivere abonnementsfornyelse for, klikke på Aktivér fornyelse af abonnement.

Produktet eller tjenesten bliver derefter automatisk fornyet ved næste faktureringsperiode.

Du skal udfylde dine faktureringsoplysninger for at aktivere et automatisk fornyende abonnement.

Japan, Korea, Kina, Hong Kong og Taiwan:

Hvis dit ordrenummer starter med APXXXXXXXX eller NPXXXXXXXX, eller hvis du har Norton 360 Standard Plus, kan du aktivere din automatiske fornyelse af abonnementet ved at følge ovenstående trin.

Hvis dit ordrenummer starter med SY, kan du aktivere din automatiske fornyelse af abonnementet ved at bruge linket nedenfor. Du skal bruge dit ordrenummer og den mailadresse eller det telefonnummer, der blev brugt under bestillingen.

Japan   Korea   Kina   Hong Kong   Taiwan

Du kan finde dit ordrenummer i de mails, du har modtaget fra Norton:

• Mailens emne er "Norton Order #NP***** purchase completed"
  • Mailens emne er "Automatic renewal service, notification of billing completion". Se afsnittet [Order number at the point of Automatic renewal enrollment] SY********.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v113802545
Operativsystem Android;Mac;Windows;iOS
Sidst ændret: 14/12/2023