Aktivér et abonnement, som automatisk fornyes

Du har et automatisk fornyende abonnement, når du køber fra Norton.com, eller når du først konfigurerer dit produkt eller din service efter køb fra en detailbutik eller et Norton-tilknyttet online tredjepartswebsted. Du kan også aktivere dit automatisk fornyende abonnement ved at logge ind på din konto eller kontakte support.

Besøg din Norton Store for at aktivere automatisk fornyelse for Kina, Japan, Korea, Hong Kong og Taiwan.

Bekræft og aktivér et abonnement, som automatisk fornyes

1. Log på din konto for at kontrollere, om automatisk fornyelse af abonnementet er aktiveret.

2. På fanen Mine abonnementer skal du ud for det produkt eller den server, som du vil aktivere automatisk fornyelse for, klikke på Aktivér fornyelse af abonnement.

Produktet eller tjenesten bliver derefter automatisk fornyet ved næste faktureringsperiode.

Du skal udfylde dine faktureringsoplysninger for at aktivere et automatisk fornyende abonnement.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v113802545
Operativsystem windows,mac,android,ios
Sidst ændret: 01/11/2021