Muligheder for fornyelse af Norton AntiVirus, Norton Internet Security og Norton 360

Denne artikel giver svar på spørgsmål om fornyelsesmulighederne for kunder, der har Norton AntiVirus, Norton Internet Security eller Norton 360, efter udgivelsen af de nye Norton Security-produkter.

Hvilke fornyelsesmuligheder har jeg?

• Som kunde med Norton AntiVirus, Norton Internet Security eller Norton 360 kan du fortsætte med at forny dit abonnement på nuværende tidspunkt, modtage beskyttelsesopdateringer og få support til det program, du bruger.

Hvis du er tilmeldt Automatisk fornyelse, behandles fornyelsen af programmet, du har abonnement på, uden varsel.

Under fornyelsesprocessen har du også mulighed for at opgradere til et andet program. Vælg fornyelsen eller det nye program med de funktioner, der passer bedst til dine behov, og fortsæt med at modtage de nyeste sikkerhedsopdateringer i løbet af abonnementsperioden.

Du kan læse om, hvordan du fornyr abonnementet, i Sådan fornyr du dit Norton-abonnement.

Kan jeg købe Norton Security?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v103277578
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 03/06/2019