Download dit Norton-produkt, der er købt hos en forhandler

Hvis du vil installere Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder, som du har købt fra en forhandler eller et tredjepartstilknyttet websted, skal du oprette en Norton-konto eller tilføje det købte produkt til din eksisterende konto.

Føj det købte produkt til din konto, og installer dit Norton-produkt

Produktnøglen er en kombination af alfabetiske og numeriske tegn. Den indeholder ikke nogen specialtegn.
Hvis du har købt produktet i en æske online eller i en lokal butik, finder du produktnøglen på et kort eller klistermærke i æsken eller i en mail med ordrebekræftelsen.
  1. Besøg norton.com/setup.

2. Klik på Log på i øverste højre hjørne.

3. Hvis du ikke allerede er logget på, vil du blive bedt om at logge på. Indtast din mailadresse og adgangskode, og klik på Log på.
    Hvis du ikke har en konto, skal du klikke på Opret en konto og gennemføre tilmeldingsprocessen.

4. På siden Kom godt i gang skal du klikke på Indtast en ny produktnøgle.

5. Indtast produktnøglen på siden Kom i gang, og klik på >.

6. Læs licens- og serviceaftalen, og klik på Acceptér.

7. Skriv din adresse og kortoplysninger på siden Godkendelse af den årlige automatiske fornyelse.

8. Klik på Acceptér og download.

9. Følg anvisningerne på skærmen, og kør eller gem installationsprogrammet.

Når du har aktiveret Norton-installationsprogrammet, downloades, installeres og aktiveres programmet automatisk. Din enhed viser sin aktuelle beskyttelsesstatus, og yderligere software kan installeres fra din konto.

Hvis du ser meddelelsen "Ugyldig produktnøgle", skal du læse Meddelelse: "Ugyldig produktnøgle".

Video

Har du brug for yderligere hjælp?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v101779430
Operativsystem Mac;Windows
Sidst ændret: 15/02/2024