Ret forkerte abonnementsdage, der vises i dit Norton-program

Der kan være mange grunde til, at Norton-programmet ikke viser det rigtige antal abonnementsdage. Nogle af de almindelige scenarier er, at det købte produkt ikke blev installeret på din enhed, eller at det ikke er blevet aktiveret.

For Kina, Hong Kong, Japan, Korea og Taiwan: Dit abonnement starter fra betalingsdagen, hvis du køber i onlinebutikken.

Hvis du ikke har købt en fornyelse eller en opgradering via påmindelsen, overføres dagene fra det gamle abonnement ikke til det nye. For eksempel, når din Norton-beskyttelse skal fornyes, og hvis du køber et nyt produkt fra en detailbutik eller onlinebutik, så føjes dagene fra dit gamle abonnement ikke til det nye abonnement.

Hvis du får en meddelelse om, at du skal bekræfte et køb, når du logger ind på din konto, skal du se Meddelelse "Bekræft dit køb".

For mere hjælp, skal du kontakte Kundeservice og support.

Jeg blev opkrævet for abonnementsfornyelse, men mit produkt viser ikke de korrekte abonnementsdage

Hvis du har modtaget en meddelelse om fornyelse af abonnement, eller hvis du bliver debiteret for automatisk fornyelse af abonnement, skal du læse Læs mere om automatisk fornyelse af abonnement.

Hvis fornyelsesdatoen for dit abonnement er forkert, selvom abonnementet fornys automatisk, skal du downloade Norton-programmet igen.

1. Log ind på din -konto.

2. Vælg det produkt, du vil downloade, på fanen Mit abonnement.

3. Klik på Download.

4. Klik på Acceptér og download i vinduet Kom godt i gang.

Følg anvisningerne på skærmen, og kør eller gem installationsprogrammet. Disse kan variere, alt efter hvilken browser du bruger. Hvis du gemmer filen, skal du sørge for at dobbeltklikke på den, der hvor du har gemt den efter den er overført.

5. Klik på Kør, OK eller Fortsæt, hvis der vises en sikkerhedsadvarsel eller et bekræftelsesvindue.

Programmet downloades, installeres og aktiveres automatisk, når installationsprogrammet åbnes.

Norton-programmet viser ikke det rigtige antal abonnementsdage

Hvis Norton-programmet ikke viser det rigtige antal resterende abonnementsdage, har du muligvis ikke installeret det Norton-program, som du har købt.

1. Log på din konto.

2. Hvis du ikke allerede er logget ind på din konto, bliver du bedt om at logge ind. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til din konto, og klik på Log ind.

Hvis du ikke har en Norton-konto, skal du klikke på Opret en konto og gennemføre tilmeldingsprocessen.

3. Klik på Download Norton i vinduet Kom godt i gang.

Hvis du vil installere et nyt produkt, der ikke er registreret på din konto, skal du klikke på Indtast en ny produktnøgle.

Indtast produktnøglen, og klik på >. Følg anvisningerne på skærmen for at aktivere programmet.

4. Klik på Acceptér og download.

5. Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af hvilken browser du bruger:

• Windows: Tryk på Ctrl + J for at åbne vinduet Downloads i browseren, og dobbeltklik på den fil, du har downloadet.

• Mac: Tryk på Kommando + Alternativ + L for at åbne vinduet Downloads i browseren, og dobbeltklik på den fil, du har downloadet.

6. Hvis vinduet til Brugerkontokontrol vises, skal du klikke på Fortsæt.

Følg anvisningerne på skærmen.

7. Norton-programmet er nu installeret og aktiveret.

Hvis abonnementsdatoen stadig er forkert, skal du muligvis aktivere programmet manuelt. Du kan læse mere i Aktivér eller forny dit Norton-abonnement.

Mit Norton-abonnement vises som udløbet, eller prøveversionen er udløbet

Hvis din abonnementsstatus vises som udløbet, anbefaler vi, at du aktiverer Norton-programmet igen. Hvis problemet fortsætter, og du har et aktivt abonnement, skal du downloade Norton-produktet fra din konto. Du behøver ikke at afinstallere programmet for at udføre denne handling.

Hvis du modtager mails om, at dit abonnement er udløbet, selv efter fornyelse og installation af din beskyttelse, er det sandsynligt, at det kan dreje sig om et andet abonnement.

1. Log på din konto.

2. Hvis du ikke allerede er logget ind på din konto, bliver du bedt om at logge ind. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til din konto, og klik på Log ind.

Hvis du ikke har en Norton-konto, skal du klikke på Opret en konto og gennemføre tilmeldingsprocessen.

3. Klik på Download Norton i vinduet Kom godt i gang.

Hvis du vil installere et nyt produkt, der ikke er registreret på din konto, skal du klikke på Indtast en ny produktnøgle.

Indtast produktnøglen, og klik på >. Følg anvisningerne på skærmen for at aktivere programmet.

4. Klik på Acceptér og download.

5. Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af hvilken browser du bruger:

• Windows: Tryk på Ctrl + J for at åbne vinduet Downloads i browseren, og dobbeltklik på den fil, du har downloadet.

• Mac: Tryk på Kommando + Alternativ + L for at åbne vinduet Downloads i browseren, og dobbeltklik på den fil, du har downloadet.

6. Hvis vinduet til Brugerkontokontrol vises, skal du klikke på Fortsæt.

Følg anvisningerne på skærmen.

7. Norton-programmet er nu installeret og aktiveret.

Hvis abonnementsdatoen stadig er forkert, skal du muligvis aktivere programmet manuelt. Du kan læse mere i Aktivér eller forny dit Norton-abonnement.

Der vises muligvis også en meddelelse om, at prøveversionen er udløbet, selvom du har et aktivt abonnement med flere dage tilbage. Du skal aktivere programmet igen for at rette fejlen.

Har du brug for yderligere hjælp?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20100920013943EN
Operativsystem Mac;Windows
Sidst ændret: 15/02/2024