Norton-refusioner

Norton-produkter (inklusive abonnementer og automatiske fornyelser) kan refunderes op til 60 dage fra købsdatoen. Forsendelse, håndtering og eventuelle afgifter kan ikke refunderes undtagen i visse stater og lande.

Du kan læse om undtagelser og få mere at vide om vores returneringspolitik i Nortons returnerings- og fortrydelsespolitik.

Besøg Kundeservice og support-hjemmesiden, før du anmoder om tilbagebetaling, så du kan få hjælp med typiske spørgsmål eller problemer.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20100512172507EN
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 12/11/2019